Zanimljivosti

Boja gaćica koje nosite otkriva sve tajne vaše ličnosti!

Nije reč o materijalu niti modelu, već samo o boji. Koju boju donjeg veša najviše volite da nosite? Boja otkriva sve o vašoj podsvesti.
14.07.2017. - 09:31h

CRNA

Što je mala crna haljina u garderoberu svake žene to su crne gaćice u svetu donjeg veša. Večita klasika sa kojom nema greške. Igraš na sigurno, praktična si ali želiš i da impresioniraš bez previše cimanja. Znaš da stvari držiš pod kontrolom ali umeš nekad da budeš i predvidljiva. Neretko si nesigurna u sebe iako za to realno nema nikakvog razloga.

PLAVA

Ti si, ženska glavo, pravi neustrašivi avanturista. U tebi čuči divlje dete koje vrlo dobro zna kad i pred kim može da se otkači, a kad treba da bude fina i smerna gospođica. Svetlo plave gaćice biraš u danima kad ne želiš da sve oči budu uprte u tebe. Jarko plave su kad hoćeš da probudiš tinejdžerku u sebi, a tamnu nijansu, koja više vuče na teget, odabiraš za trentuke kada ti je neophodna samouverenost.

CRVENA

Veš u raznim nijansama boje krvi biraju izuzetno jake žene. Hrabra si, pe svega, i to je ono po čemu te ljudi najčešće upamte dok svoju romantičnu prirodu pokazuješ samo odabranima. Veoma si odana i u vezi vrlo verna, u ljubavi ti je najbitnije da postoji sklad, bez turbulencija. Međutim, sa novcem uopšte ne umeš da barataš, koliko god da zaradiš samo ti prođe kroz prste.

BELA

Veš u devičanski beloj boji odabiraju žene koje uvek igraju po svojim pravilima. Ti si ozbiljna, odogovorna, nekima se činiš i pomalo konzervativna ali to je samo privid. Ti jesi često spremna da isprobavaš nove stvari ali samo do one mere u kojoj ti želiš, jer ne može tebi niko da govori kako treba da se ponašaš. Uglavnom deluješ ljudima vrlo naivno ali umeš da budeš velika opasnica kada prilike to zahtevaju od tebe.

Pratite nas i na Viberu!