Jesenja sezona je po mnogo čemu karakteristična i specifičina s obzirom da deca školskog uzrasta tada kreću u školu, ali i da dolazi do promene u vremenskim uslovima i da je potrebeno obnoviti garderobu jer se ona od prošle godine omalila s obzirom da deca brzo rastu.

Šta to sve roditelji kupuju svojim mališanima u jesenjoj sezoni?

Kupovina kišobran kolica zbog povećanja praktičnosti

Počnimo od onih najmlađih kojima je neophodno obezbediti udoban prostor za sedenje tokom šetnji, a koji ujedno roditeljima nudi visok nivo praktičnosti i lakoće prilikom upotrebe. Zato savrešeno rešenje predstavljaju kišobran kolica koja su postala veoma popularna među roditeljima, pogotovo onih koji imaju više dece.

Zbog pojačane aktivnosti oko odvođenja starije dece u školu kolica će se ćešće koristiti i onda je ovaj model odličan za te aktivne roditelje koji su često u pokretu sa svojom decom. Lako se prenose i odlažu, lako mogu da stanu u prostor automobila, laka su za upravljanje i kretanje.

Kišobran kolica su preporučljiva za bebe starije od 6 meseci, bezbedna su i pouzdana. U ponudi Cybex kolica možete naći razne kvalitetne modele koji će najviše odgovarati vašim bebama zbog udobnosti i praktične upotrebe.

Odaberite anatomski ranac za školu za decu školskog uzrasta

Kupovina koja podrazumeva pripremu za polazak u školu može imati poduži spisak. Olovke, hemijske, lenjiri, bojice, futrole, sveske male i velike, knjige, oprema za likovono, oprema za fizičko i na kraju ranac za školu u koji će sve to stati.

Uzimajući u obzir broj časova i potreban materijal za svaki predmet, a u situaciji nepostojanja ormarića u školi, školska torba jednog mališa može biti zaista teška. Zato je važno da se prilikom kupovine fokusirate na kvalitet i udobnost za vaše mališane.

Anatomski rančevi za školu za mnoge predstavljaju idelano rešenje, a namenjeni su deci uglavnom nižih razreda. Nijhova glavna prednost ogleda se u tome što su dizajnirani tako da maksimalno rasporede teret što se postiže širokim i postavljenim naramenicima, ojačanim dnom ali i dodatnim kaiševima koji omogućavaju raspoređivanje tereta, a uz mnogobrojne pregrade i dovoljno prostora za sav školski materijal.

Danas se sve češće u ponudi može naći i anatomski ranac za školu sa točkićima koji omogućava da se on vuče poput kofera, a da se rasteriti leđni deo.

Kupovina garderobe za hladnije dane (prsluci, patike, jaknice)

Svaka nova sezona dece školskog uzrasta zahteva povlačenje iz ormara stvari koje su se omalile i kupovinu novih, što je posebno izraženo tokom jesenjih dana kada kreće nova školska godina.

Kod dečaka, osim patika, farmerica, majici i dukseva kupuje se često i prsluci za dječake. Oni su odlični za prelazni period iz letnjeg ka hladnijem vremenu. Prsluci za dečake mogu se naći u raznim varijantama, bojama i različitnog materijala i odlični su za ovaj prelazni periodu posebno za rane jutarnje časove ili kasnije večernje kada zahladni.

Devojčica vole da kupuju haljinice koje će u ovom periodu nositi sa čarapicama, zatim patike, aksesoare za kosu i druge komade odeće. Nije neuobičajeno ni da one sebe počaste jednim prslukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.