Parni valjak, Lepa Brena, Tropico bend i Dženan Lončarević - ovog vikenda na Kopaoniku!

Sneg ne prestaje da pada na Kopaoniku, a uz to su najavljena i četiri koncerta u okviru Music Week festivala – sasvim dovoljno za nezaboravan provod!

PR
Pesma “Vrijeme” Parnog valjka nagrađena je priznanjem za najbolju rok numeru prema glasovima radio stanica, foto: Skymusic
Pesma “Vrijeme” Parnog valjka nagrađena je priznanjem za najbolju rok numeru prema glasovima radio stanica, foto: Skymusic
.

Music Week festival održava se 4. godinu za redom u organizaciji Skymuisc-a i MK Mountain Resort-a, a ako je suditi po fantastičnom vikendu koji je za nama, kada su goste festivala zabavljali Aca Lukas, Željko Joksimović, Magla bend i Milica Pavlović, i naredni će biti za pamćenje i prepričavanje.

Petak 15. mart rezervisan je za nastupe Parnog valjka i Tropico benda, koji su na nedavno održanoj MAC ceremoniji osvojili prestižna priznanja: pesma “Vrijeme” Parnog valjka nagrađena je priznanjem za najbolju rok numeru prema glasovima radio stanica, dok je pesma “Ako ti je do mene” Tropico benda proglašena za najbolju pop numeru prema glasovima publike.

Tropico bend je već nastupao na Music Week festivalu i kažu da su im utisci više nego pozitivni:

“Sjajan provod, super atmosfera, odlična ekipa i iznad svega fenomenalna organizacija, učinili su sve da ti dani budu za pamćenje, što će verujemo, biti slučaj i ove godine.”

Dodaju da Music Week od ostalih festival razlikuje pre svega lokacija i posebna energija:

“Dolazimo na Kop uvek rado, čak je i ove zime Kop bio naš izbor kada je skijanje u pitanju. Pa ako uz ljubav prema skijanju možemo da dodamo i ljubav prema muzici, to je dobitna kombinacija! Naravno, oni koji ne vole skijanje, takođe će se fenomenalno snaći u čarima Kopa, zato vas sve i očekujemo na Music Week festivalu, da spojimo lepo i korisno!”

Samo za ovu priliku, članovi benda napravili su i specijalni video poziv

.

Dan nakon Parnog valjka i Tropico benda, u subotu 16. marta, na Music Weeku nastupaju Lepa Brena i Dženan Lončarević.

Ovajfestival svake godine posećuje sve više ljubitelja dobre muzike i skijanja, a prošle godine na Music Weeku bilo je više od 8.000 ljudi.