Održan prvi Weekend Bazzar – hiljade posetilaca i odlična zabava na Savi

Prvi "Weekend Bazzar fest", letnji market festivalskog tipa, održan je tokom vikenda na platou iza Geozavoda, a više desetina malih, domaćih brendova predstavilo je svoje proizvode posetiocima za koje je osmišljen i bogat muzički i kulturno - umetnički program.

Ilustracija Foto: Lolostock/Shutterstock
Ilustracija Foto: Lolostock/Shutterstock
.

Tokom dva dana, hiljade posetilaca svih uzrasta, turista i ljubitelja ove vrste zabave, uživalo je u ponudi kreativnih izlagača, ukusnoj hrani, piću, pikniku na travi, kao i zabavi za najmlađe – zamku na naduvavanje i nožnom bilijaru. Pored toga, pozorišne predstave „Tri musketara“ i „Zemlja dembelija“ oduševile su prisutne, kao i performans TKV&MKDSL „Sviramo sliku ili slikamo muziku?“.

Kombinacija sunca, muzike, umetnosti i kreativnosti učinili su da ovaj deo šetališta na Sava Promenadi postane kreativni centar prestonice, a dobra vest za sve koji su možda propustili ovaj originalni market fest je da je sledeći zakazan za 25. i 26. jun i da se već pripremaju novi zanimljivi sadržaji za nezaboravan vikend na reci.

Ukoliko želite da se nađete među izlagačima na sledećem Weekend Bazzaru možete se prijaviti na njihovom zvaničnom sajtu.