Naslovi popularne psihologije po jedinstvenim cenama na sajtu Vulkan izdavaštva: Od 24. do 30. juna samo na www.vulkani.rs!

Za sve ljubitelje popularne psihologije od 24. do 30. juna samo na sajtu Vulkan izdavaštva - www.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 30% na odabrane naslove ovog žanra koji se dodaje na već postojećih 20% popusta.

PR
Iskoristite popuste!, foto: Promo
Iskoristite popuste!, foto: Promo
.

Ukoliko u teškim trenucima života pokretačku snagu pronalazite u mudrim i motivišućim rečenicama, popularna psihologija je pravi izbor za vas! Iako su ljubitelji ovog žanra uglavnom nasmejani, smirenog tona i nepopravljivi optimisti, često su u potrazi za srećom. Na tom putu oslanjaju se na proverene tehnike i modele kojima su ovladali čitajući svoje omiljene knjige. One im pomažu, ne samo da bolje razumeju svet oko sebe, već i da pronađu unutrašnji mir.

Tokom cele nedelje samo na našem sajtu www.vulkani.rs moći ćete da odaberete neke od naslova koji redovno opominju da je osnova svake promene u nama samima. Knjige iz popularne psihologije uneće novu dozu optimizma, pokrenuti vaše najlepše misli i osećanja i pomoći vam da vedrije koračate kroz život.

Naslove koji su na akciji možete da pogledate OVDE!