Najbolji triler još od "Da Vinčijevog koda" - "Nepobitan dokaz" Pitera Džejmsa

Od Pitera Džejmsa, autora bestselera prodatih u više od 20 miliona primeraka širom sveta, stiže uzbudljiv triler koji opisuje koje bi se sve sile u svetu osetile ugroženim kada bi postojao nepobitan dokaz o postojanju Boga.

PR
Nepobitan dokaz, foto: Promo laguna
Nepobitan dokaz, foto: Promo laguna
.

Istražiteljski novinar Ros Hanter umalo da ne odgovori na telefonski poziv koji će zauvek promeniti njegov život – i verovatno čitav svet.

„Samo bih voleo da vas uverim da nisam neki ludak, gospodine Hanteru. Ja sam doktor Hari F. Kuk. Znam da će ovo zvučati čudno, ali nedavno sam dobio nepobitan dokaz o postojanju Boga – i rečeno mi je da postoji jedan novinar, ugledni novinar po imenu Ros Hanter, koji mi može pomoći da me shvate ozbiljno.“

Šta je potrebno da se dokaže postojanje Boga? I kakve bi bile posledice?

Lažna vera milijardera evangeliste, životno delo čuvenog ateiste i verodostojnost svih glavnih svetskih religija – svi su ugroženi. Hoće li Ros Hanter uspeti da iznese dokaze?

Piter Džejms (1948), najpopularniji pisac u Velikoj Britaniji, autor je trilera i kriminalističkih romana koji su prodati u više od dvadeset miliona primeraka širom sveta i prevedeni na trideset sedam jezika. Tokom svoje karijere okupio je armiju obožavalaca i dobio brojna priznanja, uključujući nagrade „Dager“ Udruženja pisaca kriminalističkih romana i „V. H. Smit“ za najboljeg pisca kriminalističkih romana svih vremena. Mnogi njegovi romani adaptirani su za film, televiziju i pozorište.

Triler „Nepobitan dokaz“ možete pronaći od ponedeljka 8. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.