Popust u knjižarama Delfi uz Banca Intesa platne kartice

Na radost svih čitalaca dobrih knjiga, Banca Intesa i izdavačka kuća Laguna od ponedeljka 1. juna nastavljaju uspešnu saradnju i omogućavaju specijalne popuste.

Banca Intesa i izdavačka kuća Laguna od ponedeljka 1. juna nastavljaju uspešnu saradnju i omogućavaju specijalne popuste, foto: Promo
Banca Intesa i izdavačka kuća Laguna od ponedeljka 1. juna nastavljaju uspešnu saradnju i omogućavaju specijalne popuste, foto: Promo
.

Za svako plaćanje Banca Intesa platnim karticama do 31. decembra 2020. kupci mogu ostvariti popust na knjige u izdanju Lagune i artikle iz gift programa u svim knjižarama Delfi.

Korisnicima svih Banca Intesa platnih kartica Delfi knjižare odobravaju popust od 20% na Lagunina izdanja ukoliko se vrši plaćanje na rate bez kamate, popust od 25% na Lagunine knjige ukoliko se vrši plaćanje u celosti i popust 5% na gift program bez obzira na to da li se plaćanje vrši na rate bez kamate ili u celosti.

Navedeni popusti ne važe za knjige koje su već na akciji, niti se mogu sabirati sa članskim i količinskim popustima.

Dakle, Banca Intesa platna kartica vam, pored brojnih drugih pogodnosti, omogućuje korišćenje sjajnih popusta u knjižarama Delfi do kraja godine, stoga vam toplo preporučujemo da podnesete zahtev za njeno izdavanje, ukoliko je nemate, i da uživate u kupovini!