Emmezetina igra perspektive na Beogradskom sajmu nameštaja!

Pod kupolom Hale 1 Beogradskog sajma, Emmezeta će posetioce ovogodišnjeg Sajma nameštaja iznenaditi izložbenim prostorom dizajniranim tako da oživi inspiraciju, predstaviti široki asortiman nameštaja, rasvete i dekoracije, ali i pozvati na zabavu.

PR
Emmezeta, foto: Promo
Emmezeta, foto: Promo
.

Inovativno osmišljen izložbeni prostor omogućiće posetiocima da zakorače u moderan dom ispunjen nameštajem i dekorativnim elementima koji se uklapaju u stilove aktuelne u svetu uređenja enterijera.

Emmezeta, foto: Promo
Emmezeta, foto: Promo
.

Pored više kutaka opremljenih do najsitnijih detalja koji stvaraju osećaj pravog toplog doma, posetioci Emmezetinog štanda će biti u prilici da se zabave i fotografišu u posebnom kutku u okviru izložbenog prostora na Sajmu. Kutak – Emmezetina igra perspektive – obećava nesvakidašnje fotografije za sve ljubitelje društvenih mreža.

Takođe, Emmezeta je svim svojim kupcima obezbedila super uštede i do 30% u periodu od 5.11. do 10.11.2019. A tu je i specijalno iznenađenje za sve posetioce Sajma nameštaja – letak koji se može preuzeti samo u Emmezetinom izložbenom prostoru na Sajmu nameštaja, a koji donosi super popust od 20% na sav nameštaj i dekoraciju (koji nisu već sniženi).

Opremite ceo svoj dom na jednom mestu i posetite nas u Emmezeta centrima u Beogradu, Čačku i Nišu, a više informacija protražite u našem webshopu emmezeta.rs. Vidimo se i u Emmezetinom izložbenom prostoru na Sajmu nameštaja u Beogradu od 5.11. do 10.11.2019!