Stiže Dambo u bioskope! A mi smo za vas spremili posebne poklone...

Ukoliko ste od onih koji jedva čekaju da pogledaju "Damba" na velikom pltnu onda imamo lepu vest za vas: Dambo je u bioskopima od 4. aprila i to i sinhronizovano i titlovano!

PR
foto: Youtube PrtScr
foto: Youtube PrtScr
.

Budite brzi i pošaljite ime i prezime, sa naznakom "Dambo" na poklon@prva.rs i ukoliko budete među prvih četvoro koji su tačno odgovorili na ovo nagradno pitanje...

Posle koliko godina se "DAMBO" vratio u bioskope?
A) Posle 78 godina
B) Posle 75 godina
C) posle 70 godina

...dobićete jedan od ovih poklona:

Puzle

foto: Promo
foto: Promo
.

Svesku

foto: Promo
foto: Promo
.

Kišobran

foto: Promo
foto: Promo
.

Torbu

foto: Promo
foto: Promo
.

Dobitnici će biti kontaktirani putem mejla...

A sada nešto više o Dambu:

DAMBO (DUMBO)

Pretpremijerno u odabranim bioskopima 30. i 31. marta

U bioskopima od 4. aprila 2019.

2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

Režija: Tim Barton / Reditelj sinhronizacije: Jana Maričić

Uloge: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Finley Hobbins, Nico Parker/ Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David

.

Scenario: Ehren Kruger

Žanr: Porodična avantura

Studio: Disney

.

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata i privlači ubedljivog preduzetnika Vandevira (Majkl Kiton/ Dragan Mićanović) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin/ Nina Janković), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.