Urban

Van Gogh akustik - koncert "na drva"

Regionalna rok atrakcija "visokog napona", beogradska grupa Van Gogh će u subotu 23. marta u 20.30h održati svoj dugo najavljivani koncert "na drva“, a u zajedničkoj organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF-a i Kombank Dvorane.

01.03.2019. - 09:15h
foto: Youtube screenshot

Na početku sezone Centra beogradskih festivala, u udobnom ambijentu akustične Kombank Dvorane, publika će imati priliku da premijerno uživa u akustičnom Van Gogh zvuku.

Saznali smo od članova grupe da su ovaj koncert davno priželjkivali: "Svira nam se! Dok nam zvanično ne počne turneja "More bez obala", ovo će biti idealna prilika da ispunimo obećanje dato publici."

Na akustik set listi naći će se hitovi grupe, sve one pesme koje publika dobro zna i voli, a za ovu priliku biće odsvirane upravo onako kako su izvorno zvučale.

Kroz šarmantnu komunikaciju članova grupe na bini i njihovu duhovitu interakciju sa publikom, imaćete priliku da upoznate grupu Van Gogh u jednom potpuno novom svetlu.

Frontmen grupe Zvonimir Đukic Đule, po prvi put će u Beogradu odsvirati na klaviru neke dugo sanjane dirke, zapravo svoje nikada zapisane, a ni uživo izvedene note.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Vision-a. Uz svaku kupljenu ulaznicu, poklon CD. Ne propustite ovaj jedinstveni koncertni događaj sezone.