Ukoliko želite odličan seks, ovo morate da imate!

Muškarci kažu da postoji sedam stvari koje dele dobar i odličan seks, a mi vam otkrivamo koje su. Čisto da znate, za svaki slučaj...

Ukoliko želite odličan seks, ovo morate da imate!, foto: Aloha Hawaii/Shutterstock
Ukoliko želite odličan seks, ovo morate da imate!, foto: Aloha Hawaii/Shutterstock

Istraživanje – ovo se neće dogoditi za vreme svakog seksa, ali svaki put kad s partnerom isprobate nešto novo, začinili ste svoj seksualni život.

Hemija – zvuči kao kliše, ali ovo zaista i jeste jedan od najvažnijih aspekata odličnog seksa. Seks bez hemije je kao da jedete samo hleb za ručak: zadovoljićete želju za hranom, ali dobijate preterano zadovoljstvo.

Nezamaranje nebitnim stvarima – biće neprijatno samo ako dozvolite da tako bude. Iako najintimniji ljudski odnos može potencijalno da iznedri neprijatne situacije kao što su neugodni zvuci tela i čudne telesne izlučevine, ipak je reč o osobi s kojom imate seks i zato nije neprijatno.

Partner koji vas uzbuđuje – ne, to nije isto kao zgodan partner. Ali, potrebno je ipak i to. Ponekad je jednostavno dobar osećaj biti s nekim ko vas opasno fizički privlači iako nemate iste životne želje i stavove.

Predigra – za mnoge je predigra važnija od samog seksa. Plus, što duže traje, to je i seks bolji.

Prirodna komunikacija – tek ste se sreli ili upražnjavate seks već godinama – razumevanje onoga što druga osoba želi apsolutno je neophodno i dolazi prirodno. Ili to imate to u sebi ili nemate.

Sirova požuda – ovo je ona vrsta seksa koja je gotovo pa i filmska. Kad bi vam neko uleteo u sobu za vreme takvog seksa, verovatno bi pomislio da zapravo ne zna ništa o seksu.

Užitak partnera – uvek možete da osetite kad vaš partner nije skroz “u činu”. Ako se ponaša kao da od seksa ne dobija apsolutno ništa, vama raspoloženje automatski pada. No, ako ste oboje entuzijastični i želite da vidite partnera zadovoljenog, čak i tehnika i iskustvo postaju manje važni.

Izvor: ljepotaizdravlje.hr