RASPLAMSAJTE STRAST: Izvanredni trikovi za predigru koju ćete pamtiti!

Predigra bi trebalo da bude sastavni deo seksa. Seks nije samo čin čin kao takav, već celokupni proces uzbuđivanja koji polakom gradacijom dolazi do vrhunca. Mnogim ljudima, a naročito ženama, potrebna je duga i temeljna priprema za taj ključni deo tokom kojeg će se oni maksimalno uzbuditi.

Predigra je važan deo seksa, foto: DavideAngelini/Shutterstock
Predigra je važan deo seksa, foto: DavideAngelini/Shutterstock
.

Iskoristite ogledalo

Gotovo svi mi u svojoj spavaćoj sobi imamo ogledalo, a sada je vreme i da ga iskoristite za vruću predigru. Neka vaš partner stane ispred ogledala, a onda se vi pojavite i zavodite ga tako što će vaš gledati vaš odraz u ogledalu. Kleknite na kolena i pružite mu oralni seks dok on sve to gleda. Budite sigurni da će dugo pamtiti taj doživljaj.

Maskirajte se

Nabacite neki seksi kostim i priredite svom dragom fantaziju na javi. Kostimiranje omogućava da se osećamo kao druga osoba, te da ispoljimo tajne želje i strasti koje se možda ne bismo usudili da izrazimo u bilo kojoj prilici. Jednostavno stavite periku ili masku preko očiju i to će već biti dovoljno da se osećate drugačije i više seksi.

Vruće igrice u javnosti

Seksualno igranje i uzbuđivanje u javnosti ne znači nužno seks u haustoru ili pak u wc-u kafića. Dovoljno je da se vi i vaš partner diskretno provocirate i pritom pazite da vas niko ne vidi. Dodirujte se ispod stola ili se pak senzualno gledajte. Čak i najneviniji dodir u javnosti može da postane uzbudljiv.

Istražite erogene zone

Svi znamo da su bradavice, vrat i genitalije erogene zone na telu, ali postoje i mnoga druga mesta koja garantuju puno užitka ako im pružimo malo više pažnje. Recimo, muški stomak je veoma osetljiv, naročito u predelu od pupka do pubične kosti. Prelazite nežno niz tu zonu prstima ili jezikom i čekajte da se vaš partner uzbudi. Nemojte zaboraviti da i oni delovi tela koji nemaju veze sa seksom mogu da budu vrlo erotični i osetljivi kad ih stimuliše neko drugi, piše Žena.hr.

Oralni seks uz mehuriće

Otvorite bocu penušavog pića i otpijte gutljaj, a potom pružite partneru oralni seks dok vam u ustima bujaju mehurići. To će stvoriti neviđenu senzaciju na njegovom polnom organu. Isto tako, u ustima možete da držite kockicu leda i prelazite njome po njegovom telu dok se ne otopi, a još jedna ideja je i da neposredno pre seksa operete zube s pastom za zube s ukusom mentola. Osećaj hlađenja na koži dok ga ljubite izludeće ga.