Pet intimnih stvari koje možete da ISPROBATE SA PARTNEROM, umesto seksa

Među partnerima je najvažnija intimnost. Svakom od nas je potrebno da iskusi duboku konekciju sa svojom voljenom osobom. Želite da tog nekog do koga vam je posebno stalo upoznate mnogo više nego što ga sada znate.

Ilustracija Foto: Jacob Lund/Shutterstock
Ilustracija Foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

I mada niko ne potcenjuje magiju koja stoji iza vrelog gužvanja posteljine, postoje i neke druge stvari koje možete da isprobate sa svojim voljenim kako biste ojačali vašu vezu. Neverovatno, ali istinito je to da one mogu da dovedu i do još boljeg seksa od onog kakav ste ranije imali. Posmatrajte to kao „nevinu proširenu“ verziju predigre. Koje to intimne stvari možete da isprobate umesto seksa, otkrivamo vam u tekstu u nastavku...

Uživajte u predivnoj tišini

Zaista nije neophodno da svaki trenutak vašeg života bude ispunjen, pogotovo ne rečima. Ponekad je potrebno da napravite pauzu i uživate kraj svog voljenog u predivnoj tišini. Kad malo bolje pogledate, bolje je i uživati u tišini nego pričati o nebitnim stvarima samo da bi se popunila praznina. Umesto razgovora, vaša energija će ispuniti prostor i imaće mogućnost da utiče na vas.

Prepustite se maženju

Ne postoji bolji i ugodniji način da nekom pokažete koliko ga volite od toga da mu svoju naklonost iskažete putem nežnih dodira. Umesto predigre u vidu maženja koja vodi ka seksu, odvojite jedno veče samo za maženje. Smestite se udobno na krevetu ili kauču i prepustite se dodirima. Bez iščekivanja neke velike završnice, otkrićete kako je maženje zaista najlepši čin koji postoji.

Obasipajte jedno drugo poljupcima

Ah, da ljubljenje! To je intiman čin u kom ćete svakako uživati. Ovog puta nemojte poljupce koristiti kako biste uzbudili svog voljenog i odvukli ga u postelju, već im posvetite pažnju kakvu zaslužuju. Setite se kako ste nekad gubili tlo pod nogama zbog jednog poljupca i mislili da ne postoji lepši čin od ljubljenja sa nekim koga iskreno volite. Vratite magiju poljupcima!

Otvorite neko dobro vino i uživajte

Ovakve stvari se obično dešavaju spontano. Jedna čaša vina vodi ka drugoj i stvari se obično završavaju u krevetu. Ali, zašto ne biste iskoristili taj momenat kada vam se malo „razveže“ jezik da podelite jedno sa drugim svoje misli i osećanja. Momci baš nisu pričljivi kada su takve stvari u pitanju, a posebno ne vole kada ih trezne ispitujete kako se osećaju. Iz tog razloga nekoliko čaša dobrog vina može ga opustiti i još vas više približiti jedno drugom.

Podelite sa njim neku svoju tajnu

Ljubavne veze se zasnivaju na poverenju i koliko god da ste prisni jedno sa drugim, sigurno je da postoje neke stvari o vama koje on ne zna. To su možda sitnice, ali one prave razliku. Ako je on neko kome zaista znate da možete beskonačno da verujete, pokažite mu to otkrivanjem jedne svoje tajne. Možda je to nešto čega ste se stideli kao mlađi ili što ste uvek želeli da uradite, ali niste imali hrabrosti. Šta god da je u pitanju, njemu će biti drago da ste to podelili s njim.

Izvor: zenskimagazin.rs/Ž.J.