Ovih 10 stvari navodi ženu da OSTAVI MUŠKARCA, čak i ako ga voli

Ideja o bezuslovnoj ljubavi je divna, ali nažalost u praksi je neodrživa. Ukoliko muškarac pravi neku od ovih deset grešaka, učiniće da se njegova partnerka oseća nevoljeno, zapostavljeno, zanemareno ili čak nebitno - zbog čega će ga ona ostaviti, ma koliko ga volela.

Foto: Kamil Macniak / Shutterstock
Foto: Kamil Macniak / Shutterstock
.

Navodimo 10 grešaka koje muškarci prave, a koje mogu brzo da dovedu do pogoršanja odnosa:

Ne želi da začini stvari

Nije da žena želi da njena romantična veza bude vožnja rolerkosterom, važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. Ako muškarac insistira na odlasku u isti restoran svaki dan ili želi da putuje na isto mesto za svaki godišnji odmor jer ne želi da izađe iz svoje zone udobnosti, njegovoj partnerki sigurno će uskoro dosaditi.

Optužuje vas da imate očekivanja do neba

Kada žena razmišlja o prekidu sa svojim voljenim, najverovatnije je do tada već mnogo toga uradila u pokušaju da spasi vezu. Ali ako partner odbije da razgovara o stvarima koje je zabrinjavaju i, u isto vreme, nastavi da se žali na njene nerealne zahteve, ona će bez sumnje osetiti da je vreme za prekid.

Otkazuje unapred dogovorena viđanja

Nemate puno u čemu da uživate ​​kada vas dečko iznenada ostavi samu tokom vikenda, ostane u gradu do kasno – ignorišući vaše pozive ili na bilo koji drugi način poremeti vaš raspored. Ako se navikao da otkazuje vaše izlaske i umesto toga provodi vreme sa svojim prijateljima, žena će početi da shvata da je to signal da je od male važnosti u njegovom životu – neće proći predugo pre nego što ode zauvek.

Deluje tajnovito

Ako se ponaša kao da nešto krije, definitivno vara, prvo je što ćete pomisliti ako primetite tajnovito ponašanje partnera. Ako partner izbegava slanje poruka kada je u vašoj blizini, govori u nejasnim detaljima o svojim planovima ili se brani kada ga pitate gde je bio, nedostatak iskrenosti i otvorenosti nateraće svaku ženu da poželi da potraži drugu, stabilniju vezu.

Nikada nije tu kad vam je potreban

To ne znači nužno da je muškarac van grada ili da se druži s prijateljima – može da sedi ispred svoje devojke, ali da i dalje ne bude prisutan kada ona želi da razgovara o stvarima koje su joj važne ili joj smetaju. Kada se partner samo pretvara da sluša, žena to može da oseti i shvatiće da je uzima zdravo za gotovo. Ko želi takvu vezu?

On čini da se osećate kao njegova majka

Muškarac-dete ne sledi planove, nikada ne želi da vodi razgovore sa odraslima i krivi svoju partnerku što zanoveta. U ovakvoj vrsti veze, svaka žena će se ubrzo umoriti od pokušaja da mu skine odgovornost s njegovih ramena i smišljanja izgovora za njega, te će poželeti da potraži odraslog muškarca.

On ignoriše vaša mišljenja

Kada postoji potreba za donošenjem odluka koje utiču na obe osobe u vezi, žena očekuje da će se njeno mišljenje uzeti u obzir. Ako muškarac misli da se njene želje i potrebe ne računaju i da se fokusira samo na sebe, ona će to shvatiti kao crvenu zastavicu da on ne želi da ona bude srećna i da je ne poštuje.

Svoju karijeru stavlja na prvo mesto

U redu je kada osoba ima velike snove koje treba ostvariti, ali kada ste u vezi, čak i uprkos zauzetosti, važno je odvojiti malo vremena da se usredsredite na partnera i pokažete mu da vam je on prioritet. Ako je muškarac uvek previše zauzet da provodi vreme sa svojom dragom, ona će poželeti da ga ostavi zauvek.

Upoređuje vas sa drugim ženama

To može biti neka od njegovih bivših, koleginica ili majka. U svakom slučaju, stalno upoređivanje devojke sa drugim ženama vrlo je opasna greška koja u trenu može uništiti vezu. To čini da se žena oseća užasno, negativno utiče na njeno samopoštovanje i, najverovatnije, završava raskidom, piše krstarica.com.

On vas tera da se zapitate da li mu je uopšte stalo

Uvažavanje je važno za zdrav odnos i, usput rečeno, znači da cenite partnera čak i za male stvari koje radi. Ako, umesto da pokaže koliko mu je žena važna, muškarac nju uzima zdravo za gotovo i ne želi da se truditi u vezi, njegova partnerka se nikada neće osećati prijatno u njegovoj blizini.