Kako zavode fatalne žene?

Muškarci obožavaju žene koje znaju da ih obore s nogu i da ih zavedu poput fatalne zavodnice. Baš zbog toga već večeras bi trebalo da budete jedna od njih.

Ukoliko želite da ga zadivite toliko da mu slika vašeg seksi tela i pokreta neće danima izlaziti iz glave, na pravom ste mestu. Muškarci su slabi na žene koje znaju da iskoriste svoje "tajno oružje" na pravi način. Baš zbog toga, već večeras morate da mu priredite vruću predstavu kojom ćete ga kupiti zauvek. Nekoliko je načina na koje možete da ga oborite s nogu, poput prave fatalne žene. 

Preko stomaka

Stara izreka je da ljubav ide preko stomaka postoji sa razlogom. To ne znači da bi trebalo svakog dana da mu kuvate, ali tu i tamo ga možete iznenaditi njegovim omiljenim obrokom, obučeni u štikle i najseksipilniju haljinu koju imate.

Kućni spa tretmani

Masaža leđa, stopala, temena... Muškarci vole da se opuštaju jednako kao i žene, a najbolje pale već proverene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a nakon masaže sledi najzabavniji deo.

Pravi dodir u pravo vreme

Svaki muškarac ima neki deo tela koji je posebno osetljiv, a koji morate sami da otkrijete. Jednom kada saznate koji je to deo tela, možete da ga usrećite kada god poželite, pa čak i dobijete ono što vam je potrebno, ako dotaknete pravo mesto.

Seksi veš

Naravno da svakodnevno nošenje zavodljivog veša niti je seksi, niti je prijatno. Ali s vremena na vreme trebalo bi da obogatite svoju kolekciju gaćica i bruseva fantastičnim primerima koje ćete obući i svući pred svojim dragim.

Seksi priča

Prava reč u pravo vreme može da napravi veliku razliku, pogotovo ako želite da ga oraspoložite za seks. Malo prljave priče ne morate da ograničite samo na vašu spavaću sobu - pošaljite mu prljavu poruku dok je na poslu i pustite ga da se crveni u kancelariji.

Nova mesta za seks

Spavaća soba je jako udobno mesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mesto. Ako želite da ga izludite, zaboravite na nju neko vreme i prebacite seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.