Kako da je uzbudite?

Postoje jednostavni načini da kreirate seksualnu atmosferu. Pozovite je na večeru u svoj stan ili u kafić s prigušenim svetlom.

.

Sa devojkom koja vam se dopada želite da pređete na "viši nivo", a da ne ispadnete napadni? Postoje jednostavni načini da kreirate seksualnu atmosferu. Pozovite je na večeru u svoj stan ili u kafić s prigušenim svetlom. Nađite izgovor da sedite veoma blizu nje, na primer, da joj pokažete nešto na mobilnom ili laptopu. Sednite tako da vam se noge i ruke s vremena na vreme dodiruju. Nemojte odmah da flertujete, kako ona ne bi podigla gard, već se pravite da joj zaista pokazujete nešto zanimljivo. Tek posle određenog vremena, počnite diskretno da flertujete, pohvalite joj bluzu ili pitajte koji parfem koristi.

Slučajno joj dodirnite ruku i ponudite da joj čitate dlan, što vam daje šansu da kažete nešto bezobrazno. Ne preterujte, pratite njene reakcije, ako uzvraća flert, nastavite. Zatim se udaljite od nje jer će tako tenzija još više da raste, a ona će s nestrpljenjem iščekivati trenutak kad ćete joj se ponovo približiti. A, kad to uradite, znate šta vam je činiti.

Izvor: novosti