Šta treba da znate o njemu?

Pet stavki koje treba (ako već niste znale) da znate o njemu i put do sreće vam je zagarantovan bez imalo stresa.

.

Muškaracima treba duže da se vežu
Ova činjenica može vam dati odgovore na mnoga pitanja. Ako očekujete da vas zaprosi ili da krenete u drugi deo veze koji uključuje zajednički život, a ne samo mesto za prespavati budite strpljive. Muškarcima treba duže da naprave taj ozbiljan korak jer pre vezivanja žele biti potpuno sigurni da je to prava osoba za njih i da ništa nisu propustili.

Muškarci ne vole puno da pričaju
Ako ste pomislile da vi i vaš partner imate problema s komunikacijom i da vas ne sluša dok mu govorite, ne brinite, jer niste jedini. Psiholozi smatraju da muškarci većinom slušaju žene kad govore, ali nemaju potrebu to da potvrđuju.

Muškarci vole da imaju malo vremena za sebe
Ne govorimo o svakodnevnim izlascima i pijanstvima ili trodnevnim izletima s društvom, već o malim navikama koje njima puno znače. Dok žene imaju potrebu sve da dele i o svemu razgovaraju s partnerom, muškarci neke stvari rađe podele sa svojim prijateljima.

Muškarci su vrlo slični svojim očevima
Hteli mi to ili ne, ali uzorak postoji, pa izreka 'kakav otac takav sin' neretko drži vodu. Ako vas zanima otkud mu takvo ponašanja u vezi, promotrite vezu njegovih roditelja i ponašanje njegovog oca. Naravno, ove teze se ne treba slepo držati, jer svi smo mi različiti ponekad.

Muškarci nisu uvek za akciju
Iako se iz ženske perspektive čini nemogućim, i muškarci imaju trenutke kada nisu raspoloženi za seksualni odnos s partnerkom i treba da im se veruje na reč. Kada kažu da su preumorni ili pod stresom, to nije zbog toga što imaju drugu ili zato što im više niste seksi već je razlog zaista taj.