Ljubav i seks

PREUMORNI STE ZA SEKS? Isprobajte OVE POZE i uživajte kao nikad do sada

Ukoliko ste pobornik nežnog seksa, ovo su idealne poze za vas.

08.10.2021. - 18:30h
Seks poze za umorne
Seks poze za umornefoto: AimPix/Shutterstock

Bilo da ste došli umorni s posla, preopterećeni ste porodičim obavezama ili ste fizički iscrpljeni, to nikako ne znači da treba da se odreknete uživanja u zagrljaju voljene osobe. Poza "čarobna gora" obećava opušteno uživanje uz sigurnu zabavu.

Ovako funkcioniše položaj "čarobne gore"

Položaj "čarobna gora" podseća na položaj "slona": žena opušteno leži na stomaku i podupire se laktovima. Jednu nogu ostavlja ispruženu, druga je savijena. Ona može malo da raširi noge, a muškarac kleči iza nje (ne leži). Njegov položaj podseća na planinu - a čaroliji ništa ne stoji na putu.

Položaji za umorne duhom i telom

Ove poze u seksu se posebno preporučuju kada ste umorni. Žena sedne na svog partnera, kao u jahećem položaju, ali onda pušta da joj gornji deo tela padne na njegovo i zatvara noge između njegovih. Vrlo intimno i super opušteno, piše Miss7.

Jutro posle

A kad se sledećeg jutra probudite odmorni i zadovoljni, možda ćete poželeti da sve ponovite... Naime, ni za dobar jutarnji seks ne morate previše da se mučite. Na primer, lagani seks pod tušem sigurno će vas oboje učiniti budnim i živahnim!