EGO IM TO JEDNOSTAVNO NE DOZVOLJAVA: Ovih 13 stvari nijedan muškarac nikada neće priznati svojoj ženi

Momcima je jako važno da ostave dobar utisak na žene, pa im je teško da priznaju da nešto ne mogu ili ne znaju da urade. Takođe, ponekad vole da gledaju filmove koje uglavnom gledaju žene, jer ih to opušta. Ipak, često nisu spremni da priznaju da i oni imaju neke svoje slabosti.

Ovo muškarci nkad neće priznati, foto: Khosro/Shutterstock
Ovo muškarci nkad neće priznati, foto: Khosro/Shutterstock
.

1. Privlače ih samouverene žene

Samopouzdanje je muškom polu veoma važno, pa će momci često radije biti s manje atraktivnom ženom koja pršti samopouzdanjem i harizmom, nego sa onom koja je po nekim merilima savršenog izgleda, ali je nesigurna u sebe i pomalo bezlična.

2. Da, važno im je i kako izgledate

Tu se ne mora raditi o odeći i modnim dodacima koji su u trendu, već više o negovanom, ženstvenom izgledu.

Muškarci u većini slučajeva vole eleganciju kod žena, sviđa im se daleko više od pomalo vulgarnog stila gde žena pokazuje previše i time ubija čaroliju otkrivanja tela.

3. Ne znaju kako nešto da urade

Momcima je jako važno da ostave dobar muževan utisak u ženskim očima, pa im je teško da priznaju da nešto ne mogu ili ne znaju da urade. Smatraju kako uvek moraju da budu snažni, pametni i sposobni da reše probleme.

Zato često nešto počnu iako nisu sigurni da li će uspeti da završe do kraja.

4. Zamršena ženska pitanja ih zbunjuju

Žene znaju da postavljaju pitanja tipa: "Jesam li debela?" dok u isto vreme imaju pomalo tužan izraz lica i prodorno gledaju muškarca u oči. Momke to može zbuniti, jer znaju, ako su iskreni, mogli bi da nastradaju, a ukoliko nisu - onda su neiskreni prema ženi koju vole.

Ponekad, za mir u kući, čak iako primete da ih neka haljina čini debelom, smatraju da je bolje da to prećute. Pre će joj uputiti neki kompliment, nego ulaziti u zonu neprijatnosti.

5. Teško prihvataju da neke stvari sebi ne mogu da prište

Muškarci se konstantno nadmeću - upoređuju se sa muškarcima u okruženju i nikako ne vole da priznaju poraz. Zbog toga im je teško da kažu ženi da joj nešto ne mogu priuštiti. Ipak, žena kojoj je iskreno stalo do njega, to mu neće zameriti. Zato momci, opustite se!

6. Ponekad su ljubomorni

Iako će to teško otvoreno pokazati ili, ne daj Bože, priznati - muškarci znaju da budu ljubomorni kad vide svoju ženu kako priča s drugim muškarcem i pritom se smeška. To ih može izjedati iznutra.

7. Sviđa im se vaša prijateljica ili sestra

Imajte na umu ovo - ako vi mislite da imate jako zgodnu prijateljicu ili sestru, budite sigurne da to neće promaknuti ni vašem muškarcu. Ipak, to sigurno neće nikad priznati, opet kako sebi ne bi bespotrebno komplikovali život.

8. I oni vole komplimente

Iako je nekako ustaljeno mišljenje da su muškarci ti koji trebaju ženu da obasipaju komplimentima, nije velika tajna da ih i oni vole da čuju iz ženskih usta - ipak su i oni emotivna bića.

Potrebni su im dokazi ljubavi, male reči, ali i gestovi kojima im otkrivate svoje emocije.

9. Stalo im je do urednih noktiju

Znaju da žene vole da vide muškarca koji vodi brigu o sebi, uredan je, čist, a nokti mu izgledaju savršeno, bez nekih ostataka pod njima.

10. Uživaju ponekad u “ženskim” filmovima

Momci ponekad vole da gledaju TV emisije, serije i filmove koje uglavnom gledaju žene, jer ih to opušta. Ipak, mnogi to nikad ne bi otvoreno priznali ili se time hvalili prijateljima - sigurni su da bi ih zbog toga žene smarale manje muževnima.

11. I muškarci osećaju strah

Mnogi muškarci smatraju kako kao 'jači pol' ne bi trebao da govore o svojim strahovima, ali to je daleko od istine - to nije slabost. Svi imaju neke strahove, fobije i nesigurnosti.

12. Dobri su u skrivanju emocija

I muškarce može obuzeti tuga. Kao i žene i oni mogu zaplakati uz neki emotivni film. Ali, u stanju su da brzo sakriju emocije i da prokomenarišu da su to sve gluposti.

13. Ne napuštaju žene bez razloga

Ako je muškarac iskreno zaljubljen u ženu i stalo mu je do nje, nikad je neće ostaviti bez nekog dobrog razloga, prenosi Atma.