Ljubav i seks

Da li ste spremni za onu vrstu seksa o kojoj se retko govori, ali je zato mnogi obožavaju?

Po pitanjima seksualnog života valja reći samo jedno - šta radite u svoja četiri zida, samo je vaša stvar. Zato je i pitanje našeg današnjeg testa samo vaša odluka. Možemo samo da vam potvrdimo jeste li više, manje ili nimalo spremni za novi seksualni događaj u vašem životu...

16.12.2020. - 18:30h
Da li ste spremni?
Da li ste spremni?foto: Depositphotos/kiuikson

Analna penetracija se mnogim ženama čini strašnom. A kad se neko nečega boji, bio taj strah opravdan ili ne, osoba ne bi trebalo da se forsira da napravi korak prema tome. Bez obzira na onu dobru staru "strah je dobar, ko ga ima", nije lako kroz život ići ruku pod ruku sa strahom, čak ni kad je u pitanju strah od nečeg što možete da kontrolišete.

Sva tela su različita, svako ima drugačiji prag bola, ali i onaj prijatni, stoga nismo svi za sve. Analni seks je i najbolji primer tome. Dok se neke žene kunu u neverovatne orgazme koje su doživele prilikom analne penetracije, druge koje su ga isprobale rekle su "sad i nikad više".

No, ako niste isprobali, ne možete ni da znate. Ako želite da isprobate, treba da znate šta možete da očekujete. O analnoj penetraciji postoje brojna ispisana iskustva, saveti za opuštanje, reči stručnjaka, kao i brojni mitovi. Istini na volju, ne možemo na kraju opet da pretpostavimo neki telesni osećaj, ali sledeći tu logiku tako ne možemo da procenimo ni da li bi nam godila sauna ili da li možemo da izdržimo akupunkturu.

Jedino što možete, ako o tome maštate i već sad vas pomisao uzbuđuje, jeste da se edukujete i uradite to s partnerom kom verujete.

Kao prvi korak poslužite se TESTOM uz pomoć kojeg ćete utvrditi da li to uopšte želite, piše Živim.hr.