Ne mogu da kontrolišem svoje MISLI tokom vođenja ljubavi sa mužem, a potom PLAČEM zbog osećaja krivice

Ova žena prolazi kroz pakao svaki put kada je intimna sa svojim suprugom...

foto: Depositphotos/VitalikRadko
foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Nekada je emocionalno varanje mnogo teže i ozbiljnije od fizičke prevare. Iako nisu svi saglasni sa ovom tvrdnjom, oni koji su se našli u ovakvoj situaciji dobro znaju da je to istina.

Anonimna udata žena je odlučila da na interentu progovori o onome što je već dugo muči, piše Slate.com, a prenosi Objektiv.

“Pre nekoliko godina je moj brak zapao u krizu i tada sam imala “emocionalnu aferu” sa jednim čovekom. Bili smo prijatelji i on nije znao za moja osećanja prema njemu. Odlučila sam da kažem suprugu za to, išli smo na terapije i spašavali naš brak”, započinje ona svoju priču.

Ova žena tvrdi da nikada nije došlo do seksualnog odnosa sa tim čovekom i da je dugo krila svoja osećanja.

“Odlučila sam da ga potpuno izbrišem iz svog života, pa sam mu sve priznala, kako bi shvatio zašto se udaljavam.Njegova reakcija je bila zbunjujuća i povredila me je, ali sam nastavila dalje da radim na svom braku. Sada mi je u braku bolje nego ikada, ali i dalje nisam uspela da ovu osobu potpuno odstranim iz svojih misli”, priznaje ova žena.

Ona kaže da i dalje misli na njega nekoliko puta dnevno i da joj i dalje nedostaje rijateljstvo koje su nekada imali.

Međutim, postoji još jedan, veći problem.

“Ne mogu da prestanem da mislim na njega tokom seksa. Svaki put. Bez obzira šta da uradim, bez obzira na to koliko je dobar seks i koliko se osećam povezano sa svojim mužem. Uživam u tim mislima, ali istovremeno pokušavam da ih izbacim iz glave”, kaže ona.

Takođe, dodaje da to dosta utiče na njeno psihičko stanje, naročito posle seksa.

“Ne želim ništa da kažem svom mužu, jer zaista nemam nikakv kontakt sa tim čovekom. Ipak, ovakvo stanje traje već godinama i više ne znam šta da radim. Nakon seksa često u tajnosti plačem, jer imam veliki osećaj krivice”, završava ona svoju priču.