Stručnjak za seks: Muškarci odmah moraju da prestanu s ovom odvratnom navikom!

Australijanka Nađa Bokodi u kolumnama i na svom blogu deli savete o seksu i vezama, a sada je rekla da bi muškarci trebalo malo više da pripaze na ličnu higijenu...

Šta vi kažete na ovo?, foto: Depositphotos/foremniakowski
Šta vi kažete na ovo?, foto: Depositphotos/foremniakowski
.

U anketi iz 2018. godine pokazalo se da tek 84% muškaraca misli da je pranje ruku nakon WC-a "veoma važno", dok to misli 91% žena, rekla je Bokodi i dodala da mnoge žene u isto vreme na "Redditu" mole svoje muškarce da prestanu da ostavljaju smeđe tragove na gaćama.

- Veoma niski standardi koje postavljamo za mušku higijenu još su samo jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u heteroseksualnim vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u pranje i ulepšavanje intimnog područja pre seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlačica, tuširanja i sličnog. Nažalost, većina žena s kojima sam pričala rekla je da su imale partnera koji je u jednom trenutku rekao kako ne mirišu lepo "tamo dole", iako održavaju ličnu higijenu na nivou koji bi postideo mnoge muškarce - kaže Nađa.

Ono što joj najviše smeta kod te situacije jeste što se žene izvinjavaju za tako nešto i na taj način opet preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, a svojim muškarcima dopuštaju da se ne operu pre seksa, piše The Sun.

- To mora da se promeni i žene više ne bi smele da dozvoljavaju svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već treba da ih nateraju da se propisno peru - zaključila je, prenosi 24sata.hr.