Ljubav i seks

Ove 3 stvari poboljšaće vam seksualni život - PROVERENO!

Seksualne tehnike može da nauči bilo ko, ali to ne znači da će biti seksi... Ovo su tri stvari koje utiču na vaš seksualni život - čine ga mnogo boljim, a uopšte se ne tiču seksa... Ili se tako barem čini.

07.06.2020. - 19:00h
Proverite!
Proverite!foto: Depositphotos/AllaSerebrina

Kvalitetna ishrana - Ovo je vrlo jednostavno...ono ste što jedete. Ako po cele dane grickate čips i ostalu nezdravu hranu, teško da ćete biti opušteni u krevetu. Naduven trbuh... nije baš nešto praktično ni požljeno u seksu. Stoga, jedite zdravo, osećajte se dobro i sijajte iznutra. Glatka čvrsta koža bez celulita i fit telo učiniće da budete zadovoljni sami sobom, a onda će i drugi biti očarani vama.

Pažnja - U čemu je razlika između dobrog i odličnog seksa? U pažnji koju posvećujete partneru, a i on vama. Slušajte ga dok govori, gledajte ga u oči. Dodirujte ga i posmatrajte kako reaguje na vaše dodire tokom dana. Primenite isto i u krevetu.

Pobrinite se za sebe - Zadovoljna osoba je seksualno privlačna. Jedno povlači drugo. Jeste li primetili kako su i muškarci fokusirani na sebe u krevetu. I van njega. Bez imalo osećaja krivice rade uglavnom ono što žele, dok se žene žrtvuju za druge.

Nećemo ulaziti dublje u ovu problematiku, nego ćemo iz činjenica pokušati nešto da naučimo, a to je - da udovoljimo sebi. Briga za sebe nije samo odlazak u saunu, na masažu, vežbanje joge i stavljanje noćne kreme na lice. Briga za sebe je mnogo više od toga, to je prihvatanje i voljenje sebe. To znači slušanje sopstvenih želja i potreba i njihovo ispunjavanje. Žena koja zna šta je usrećuje i koju nije strah i sram da ispuni svoje želje, jeste žena s kojom svako želi da bude - u krevetu i van njega, piše metro-portal.hr.