Zaljubili su se u osnovnoj školi, ali im se putevi razišli: 33 godine kasnije sudbina je umešala prste!

Kada ju je video posle toliko godina Daren je počeo da se trese.

.

Daren Artur (45) i Keli Čivers (45) iz Milton Kejnesa zaljubili su se jedno u drugo još u osnovnoj školi, ali ih je kasnije život razdvojio, sve do jednog sudbinskog ponovnog susreta.

Naime, oni su išli u isti razred kada su kao desetogodišnjaci osetili simpatije jedno prema drugom. Međutim, nakon što se Kelina porodica odselila, oni su izgubili kontakt.

Svako je otišao na svoju stranu i uplovio u bračne vode sa svojim partnerima. Međutim, oboje su se irazveli 2015. godine.

A onda ih je u avgustu 2018. godine spojila ih je društvena mreža. Naime, Keli je nakon bračnog brodoloma odlučila da potraži svoju prvu ljubav, te mu je poslala zahtev na Fejsbuku.

"Sećam se da bi joj kucao na vrata kad smo bili mali, a onda sam je čekao dok bi pila sok od pomorandže koji joj je mama napravila", prisetio se Daren kako je njihova 'veza' izgledala nekad.

"Ne znam šta mi je tad prolazilo kroz glavu, setila sam se nekih lepih trenutaka", kaže Keli i dodaje da je Daren u školi bio 'popularni bahati šaljivdžija', pa su je drugi zadirkivali jer joj je on dečko.

"Možda sam ga potražila jer sam ostala sama i mislila da nemam šta da izgubim" kaže ona.

Kada je video njen zahtev, Daren je odmah odgovorio.

.

Nakon što su dve nedelje komunicirali putem Fejsbuka, odlučili su da zakažu dejt. Saglasni su da su se zaljubili na prvi pogled.

"Pozvao sam je, a kad sam je ugledao nasred hodnika, počeo sam da se tresem", ispričao je Daren za Daily Mail, a njegova školska simpatija se slaže:

"Bila je to definitivno ljubav na prvi pogled, imala sam leptiriće u stomaku dok sam išla prema njemu", otkrila je Keli.

Ona kaže da jedva čeka da se venčaju jer želi da s njim provede ostatak života'.

Izvor: Stil/24sata.hr