Ljubav i seks

Frizura odaje seksualne navike žene - prepoznajte ih!

Muška zaluđenost ženskom kosom već je nadaleko poznata, ali kako stvari stoje, nije dovoljno samo uživati u pogledu, nego treba obratiti pažnju na frizuru kako bi saznali koje su seksualne navike žene koju nameravate da osvojite.

04.01.2020. - 15:00h
foto: Depositphotos/aarrttuurr

Konjski rep obično ženama daje mladolik izgled, ali treba znati da su prilično avanturistički nastrojene u spavaćoj sobi. Kako kažu seksualni savetnici, otkrivanje očiju jasno sugeriše seksualno samopouzdanje, pa se muškarcima preporučuje lagani pristup i duga predigra, jer nakon toga slede čuda, pišu Nezavisne.

Savršena frizura, u kojoj svaka dlaka stoji na svom mestu pokazuje da se radi o ženi koja pazi na red i voli da bude šef u krevetu. Ipak, kad muškarac pokaže dovoljno inicijative, oklop će pasti i otkriti vulkan strasti.

Kosa koja leti na sve strane, neukrotivo prkoseći i vremenu i laku i češljevima, odaje ženu koja se u svojoj koži oseća izuzetno prijatno. Opušten pristup je glavna karakteristika ovih žena u životu, pa tako i u krevetu. Šta god da se desi, doživećete jedno nezaboravno iskustvo.

Bilo koji oblik punđe otkriva da se radi o ženi koja uživa u flertu, jer pokazuje najsenzualniji deo tela - vrat. Zato, takav pristup možete očekivati i u krevetu, a na vama je da tu nežnost i blagost rasplamsate u šumski požar, što vam neće biti teško ukoliko počnete upravo od vrata.