Ljubav i seks

Vreme je za uzbunu: Ovo su četiri jasna pokazatelja da vam je veza u krizi

Nakon početne faze "medenog meseca" u kojoj vam cvetaju ruže i na život gledate kroz ružičaste naočare, veza može da krene u dva smera.

02.11.2019. - 18:00h
Pokušajte da popravite situaciju pre nego što bude prekasno...
Pokušajte da popravite situaciju pre nego što bude prekasno...foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

Prvi smer je onaj u kome se i nakon početne zaluđenosti trudite da usrećite partnera i shvatate da je upravo on osoba s kojom želite da provedete život, a drugi je onaj u kom dolazite do zaključka da to ipak nije to.

Ovo su četiri glavna pokazatelja da je vaša veza otišla u ovom drugom smeru, piše "Cosmopolitan".

Provodite sve manje vremena zajedno

Vaši planovi su počeli da se razilaze i ne uključujete jedno drugo u njih. Niste baš najbolje raspoloženi dok ste u blizini jedno drugog i draže vam je da se družite s prijateljicama nego s partnerom.

Stalno se svađate

I vi i partner pravite "od muve slona" i neprestano inicirate bespotrebne svađe umesto da jedno drugom zaista kažete ono što mislite i otvoreno popričate o santi leda na koju je naišla vaša veza.

Intimni život vam se sveo na nulu

Jednostavno nemate ni volje ni želje za dodirom partnera, a ni on ne pokazuje preveliku zainteresovanost. Kada se pozdravljate, tu je obično reč o brzinskom, poljupcu u vazduhu.

Ne razgovarate kao pre

Prestali ste da jedno s drugim delite zgode koje su vam se dogodile tokom dana, a i oko nekih većih problema ili odluka radije pričate s drugima nego s partnerom.

Umesto da bežite od istine, pokušajte da popravite situaciju pre nego što bude prekasno.

Izvor: Index.hr