Ljubav i seks

Muškarci otkrili: Kakve žene nikad ne zaboravljaju?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih muškarci nikada ne zaboravljaju stare ljubavi i žene sa kojima su proveli određeno vreme. Prema priznanju jačeg pola otkrivamo vam neke od tih razloga u nastavku...

10.10.2019. - 18:30h
Kakve žene muškarci nikada ne zaboravljaju?
Kakve žene muškarci nikada ne zaboravljaju?foto: Depositphotos/kiuikson

Osetljive i ljubazne
U doba feminizma, jači pol je osuđen na jake i žene sa jednakim pravima. Međutim, i muškarci imaju osećanja i ponekad im je potrebno da razgovaraju (ili čak plaču) da bi bili shvaćeni. Najverovatnije, ako ga tešite i ponašate se kao prijatelj, a ne samo kao ljubavnica, neće vas lako zaboraviti. Budite jake i svoje, ali imajte na umu - devojka koja zna da sluša i daje savete, može da otvori bilo koja vrata.

Nezavisne
Vekovima su muškarci toliko navikli da budu rudari, ratnici i "cool" biznismeni da nisu primetili kako se svet promenio. Stoga, uspešna nezavisna žena na direktorskom položaju, sa zavidnim bankovnim računom, poslovnom oštroumnošću i štiklama 'Saint Laurent', još uvek kod mnogih izaziva kulturni šok. Uglavnom se plaše takvih žena - međutim, ne prestaju da sanjaju o njima.

Neprihvatanje
Muškarci su kao deca - sanjaju o vozu, koji im majka nikada nije kupila. Odbili ste ga - njegov san se slomio, vrh nije osvojen, rana je u srcu, a samopoštovanje je uglavnom slomljeno... Prirodno je da će se on toga setiti.

Smisao za humor
Ne, nije neophodno da budete komičar - možda će fontana šala s vaših usana samo uplašiti čoveka. Ali duhovite šale, veselo raspoloženje i samoironija privlače poput magneta. Takve blistave osobe nikada se ne zaboravljaju.

Predivan izgled i duša
Negovana, lepa odeća i magična linija kuka - ovo je predivno. Ako se ispostavi da interesi, karakter i životni principi budu tako lepi i živopisni kao i izgled, to je impresivno. Ovo je retkost - i zato takve žene dugo ostaju u sećanju, a gomile praznih modnih lepotica se odmah zaboravljaju.

Izvor: Ženski magazin