Ljubav i seks

Pet stvari koje otkrivaju da ste savršeni jedno za drugo

Čak i ako na trenutak niste sigurni u svoja osećanja, vaše i njegovo ponašanje može puno da vam otkrije. Trenuci nesigurnosti, pa čak i sumnje u vašu ljubav, potpuno su normalni. Naravno, ako se ne događaju previše često.

05.09.2019. - 18:30h
Jeste li savršeni jedno za drugo?
Jeste li savršeni jedno za drugo?foto: Depositphotos/AnnHaritonenko

No, postoje jasni znaci koji otkrivaju da ste stvoreni jedno za drugo, a upravo bi oni mogli da umire vaše nedoumice:

Prošli ste kroz dobre, ali i loše stvari

Ako ste jedno drugom potpora u svim situacijama, pa ste čak i nakon "oluje" još bliži jedno drugom, to je jedan od znakova da ste stvoreni jedno za drugo.

Delite iste ciljeve

Važno je znati da kroz život idete u istom smeru, ali to ne znači da morate da imate identično mišljenje oko svih stvari. No, ako on ne želi decu, a vi sanjate veliku porodicu ili pak vi maštate o karijeri, dok on misli da ćete biti domaćica - sve ovo bi trebalo da budu znaci za uzbunu.

Ne gubite vreme na besmislene svađe

U redu je posvađati se i ako vam neko tvrdi da postoje veze u kojima se partneri nikada ne svađaju, budite sigurni da laže. No, ako nakon svake svađe ne razgovarate i ne čujete se danima, pa čak i nedeljama, trebalo bi da razmislite o budućnosti takve veze.

Verujete svom partneru

Važno je verovati osobi s kojom želite da provedete život. Njegov mobilni telefon i laptop ne moraju stalno da budu u vašim rukama kako biste bili sigurni u njegovu vernost.

Razumete se i pod čaršafima

Iako fizička privlačnost, kao i odličan seksualni život nisu garancija uspešne veze, niko ne može da porekne da je važan faktor.

Izvor: Index.hr