Ljubav i seks

Da li vas partner iskorišćava samo za seks? Ovih 10 znakova to otkrivaju!

Čini vam se kao da se vaša veza samo svodi na seks? Onda možda to i jeste tako...

09.08.2019. - 18:30h
Da li vas partner iskorišćava samo za seks?
Da li vas partner iskorišćava samo za seks?foto: Depositphotos/vadimphoto1@gmail.com

Kada su ljubav i veze u pitanju, ponekad ne razmišljamo kako treba i ne vidimo neke stvari koje su drugima očigledne. A to pogotovo ako je veza "friška".

Mislite da vam nova veza i odnos dobro napreduju, ali ipak postoji nešto pomalo čudno što vam ne da mira? Čini se kao da se sve svodi na seks. On baš i ne želi da se druži samo s vama ili da vas izvodi na zabavna mesta... Ustvari, počinjete da se osećate kao da vas samo iskorišćava za seks. Da li je to zaista tako?

Ovih 10 znakova pokazuju da li vas vaš novi partner samo iskorišćava kako bi zadovoljio svoje seksualne potrebe:

1. Želi da dođe kod vas ili da vi dođete kod njega i samo da uskočite u krevet. Ne troši vreme da vas izvede na večeru, pogleda s vama film ili vas izvede u neki klub. Čak ne želi previše ni da razgovara s vama, već se odmah baca na „stvar“ i odvlači vas u spavaću sobu.

2. Uvek daje komplimente za vaš fizički izgled, ali nikad vaša razmišljanja, ideje, inteligenciju ili smisao za humor. Uvek je fokusiran na vaše telo.

3. Uvek odbije bilo kakav plan koji ne uključuje seks kod kuće ili negde vani. Čini se kao da uopšte nije zainteresovan za vas izvan spavaće sobe.

4. Ne želi da upozna vaše prijatelje, ne želi da vi upoznate njegove prijatelje ili članove porodice.

5. Retko razgovarate preko telefona, ne šalje vam često mejlove niti SMS poruke.

6. Ne želi da razgovara o budućnosti vaše veze ili o tome kako se ta veza razvija. Nikad ne spominje da ste u ekskluzivnoj vezi, da se posvećujete samo jedno drugom ili da se bilo kako dugotrajno vežete jedno za drugo.

7. Svi pokloni koje dobijate od njega vezani su na neki način uz spavaću sobu: donji veš, parfem ili igračke za seks.

8. Naziva vas kasno vikendima i traži da se nađete, naravno, samo za seks.

9. Kad završite sa seksualnim „druženjem“ on što pre pokušava da se izvuče iz vašeg zagrljaja i kreveta i želi da napustiti vaš stan (ili želi da vi napustite njegov stan).

10. Nikad vam za rođendan ili praznike, kad obično svi razmenjujemo poklone i slatke sitnice, ne poklanja ništa vredno pažnje.

Izvor: Žena.hr