Šest seks poza koje još niste probali

Ako se vaš seksualni repertoar sastoji uglavnom od misionarske poze i „doggie“ stila, možda je vreme da naučite neke nove poteze. Pročitajte ovih šest poza koje su zaista zanimljive i manje poznate u krevetu.

.

Obrnuta misionarska

Misionarska poza je najčešća i najlakša od svih poznatih. Muškarac se samo popne i eto! Ako tražite da malo začinite ovu klasičnu (ni malo dosadnu) pozu, probajte obrnutu misionarsku.

Kako se radi: dok muškarac leži ravno na leđima, žena se popne na njega, gledajući mu u stopala. Nakon što muškarac penetrira, žena se polako naginje napred, oslanjajući se na ruke i pružajući noge pored njegove glave.

Žaba

Kao što ste i mogli da pretpostavite, žaba poza je slična „doggie“ pozi. Ipak, umesto da se spustite na sve četiri, spuštate se u čučanj kao žaba, spremna da odskoči.

Kako se radi: žena čučne kao žaba na pod, nagnute glave napred i većinu svoje težine oslanjajući na nogama. Muškarac zatim treba da klekne iza nje i polako da penetrira od pozadi.

„Yogi“

„Yogi“ poza se najbolje opisuje kao naopaka „doggie“ poza i savršena je za sve žene koje su se ikada osetile klaustrofobičnim kada im je glava gurnuta u gomilu jastuka.

Kako se radi: žena leži na podu ili nekoj drugoj ravnoj površini, polako odižući leđa i gurajući se rukama od poda, imitirajući pozu iz joge zvanu „kolica“. Muškarac potom na kolenima od pozadi penetrira između njenih nogu.

Igra u krilu

Iznenadite vašeg muškarca veoma specijalnim plesom u krilu sa lakim pristupom da se pravo bacite na „to“.

Kako se radi: muškarac treba da sedne na ivicu kreveta ili kauča sa rukama iza sebe, kako bi imao oslonac, a žena da sedne na njega okrećući mu leđa. Muškarac potom penetrira odozdo.

Kauboj

Ima nešto seksipilno i u kaubojima morate priznati! Kaubojski šeširi i i čizme su opcione za ovu pozu, ali nemojte da vas to spreči da uzviknete nešto poput „zajaši me!“

Kako se radi: muškarac leži na leđima, povlačeći noge ka grudima. Žena potom čučne iznad njega, okrenuta licem od njega, oslanjajući se na njegove noge.

Cirkusko čudovište

Poza ima ovaj naziv samo zbog potrebne sulude fleksibilnosti.

Kako se radi: oba partnera stoje jedno naspram drugog. Žena diže jednu nogu na muškarčevo rame i on tako penetrira držeći njenu nogu kao potporu.