Ljubav i seks

Znate li šta nikako ne smete da radite u krevetu?

Koja je najgora stvar koju možete da uradite u nečijem krevetu prvu noć kad završite zajedno?

08.06.2019. - 17:30h
Koja je najgora stvar koju možete da uradite u nečijem krevetu prvu noć kad završite zajedno?
Koja je najgora stvar koju možete da uradite u nečijem krevetu prvu noć kad završite zajedno?foto: Depositphotos/yekophotostudio

Prvi ljubavni susret je vreme kad pršte varnice. Strast vas obuzme i ako joj se prepustite, zaboravićete na sve oko sebe... Sve do trenutka kada je na redu prvo spavanje u krevetu stranca. Tek tada primećujete stvari oko sebe. Šta vas može izbaciti iz takta?

Prema najnovijem britanskom istraživanju, u kojem je učestvovalo više od 2.000 ljudi, najgora stvar koju možete da uradite u tuđem krevetu prve noći kad završite zajedno jeste – previše da se mazite!

Tako bar misli 41 odsto ispitanika, dok su prljavi čaršafi "prekršaj" u krevetu za 36 posto ispitanika. Nimalo čudno, na trećem mestu najgorih navika našlo se hrkanje, koje je problem za 33 odsto osoba.

Ako imate naviku da navlačite prekrivač na svoju stranu kreveta i da ga svojatate, tada se sigurno ne biste dobro složili s 28 posto ispitanika, dok su nekontrolisane telesne funkcije, poput podrigivanja ili ispuštanja vetrova, glavni izvor nezadovoljstva za 26 posto ispitanika.

Zanimljivo, među poslednjim ispitanicima je bilo najviše muškaraca koje je negativno iznenadilo upražnjavanje telesnih funkcija (njih 51 posto), dok je prekomerno i preterano maženje bilo problem za 61 odsto dama, u poređenju s 39 posto muškaraca.

Kompanija Ergoflex, koja se bavi proizvodnjom madraca i koja je naručila ovo istraživanje, takođe je zamolila ispitanike da podele neke anegdote iz spavaće sobe.

Zabeležen je prigovor 23-godišnjeg muškarca koji je jednom prilikom krevet delio s devojkom i njenih 30 plišanih prijatelja.

S druge strane, jedna 30-godišnja žena iz Londona prenerazila se kad je u partnerovom krevetu pronašla par tuđih ženskih gaćica!

Izvor: Ordinacija.hr