Ljubav i seks

Ove tri osobine muškarcima najviše smetaju kod partnerki

S obzirom na to da je lista svih stvari, koje žene zameraju svojim partnerima, veoma dugačka, ovog puta smo pitali muškarce, koje to osobine zaista ne bi voleli da primete kod svoje devojke ili žene.

17.03.2019. - 18:00h
foto: Depositphotos

Najviše njih odlučilo se baš za tri osobine, tako da, drage dame, shvatite ovo kao upozorenje. Ako je neka od ovih osobina upravo vaša, potrudite se da je iskorenite pre nego što vašem partneru zasmetaju.

Muškarci zaista ne vole, kada njihova izabranica…

1. Bude nepristojna

Bahato i nepristojno ponašanje jednostavno ne priliči dami. Svaki muškarac pored sebe želi nežnu i suptilnu ženu, koja ima osnovne manire. Dovoljan je osmeh i pristojno ponašanje i već ste učinile dobar utisak na svog partnera.

2. Pokaže da je materijalista

Ni jedan muškarac ne voli kada vidi da je ženi novac na prvom mestu. Mali znak pažnje je uredu i to s vremena na vreme, ali muškarac koji za sebe traži devojku na duge staze, nikako neće izabrati osobu, koja danonoćno razmišlja o skupocenim poklonima.

3. Tračari

Jedna od najiritantnijih ženskih navika, za muškarce, svakako je tračarenje i uzaludno bavljenje tuđim životima. Vaš partner bi umesto toga mnogo radije slušao o planovima za zajednički vikend ili nekoj temi, koja vas zaista okupira. Muškarci su potvrdili da tračaranje smatraju osobinom, manje inteligentnih žena, a vi sigurno ne želite da ostavite takav utisak!

Izvor:  lepota i zdravlje