Ljubav i seks

Muške greške u seksu

Nije lako biti dobar ljubavnik, najgore je što većina muškaraca i ne zna šta karakteriše ovu kateogriju, pa tako ne zna da li nešto treba da menja. Pogledajte spisak najčešćih muških grešaka i poradite na njima (ako se negde pronađete).
13.01.2014. - 11:41h

Očekuju da žena brzo doživi vrhunac

I žene žele da dožive veliki "O". Međutim, kad shvate da muškarci to očekuju i čekaju ili, još gore, pitaju da li je blizu vrhunca, sigurno ga zbog pritiska neće doživeti....brzo, a možda uopšte!

Pokušavaju da je zadive tehnikama

Ako uvek želi da čuje da je seks-mašina i silno se trudi da vas zadivi u krevetu, možda bi mu bilo bolje da se bavi nekim sportom i tamo očekuje rezultate. Čoveče, nismo na takmičenju niti snimamo film! Tu smo da uživamo...

Pokušavaju da ponove seksi scene iz filmova

Na filmskom platnu sve izgleda moguće, lepo i udobno. Seks na stepenicama, uza zid … Ali u stvarnom životu strast će teško nadmašiti neudobnost i činjenicu da vam nešto žulja leđa. Naravno, treba probati, ali ne po svaku cenu!

Preskakanje predigre

Ima situacija kada jednostavno želite da odmah pređete na "glavno", ali u većini slučajeva malo predigre nije na odmet. Ako je radite samo da biste skočili na glavnu stvar, predigra baš i nema smisla. Radite ono u čemu uživate.

Preskakanje maženja nakon seksa

Ono ne treba da bude predugo, maratonsko i zamorno. Ali ne treba ni da skačete da biste zapalili cigaretu. Malo zagrljaja, poljubac i ruka kroz kosu, sasvim je dovoljno.

Odbijanje kondoma

Pronalaženje raznih glupih opravdanja kako ne biste stavili zaštitu nezrelo je, da ne pričamo koliko je opasno tako da po tom pitanju nema rasprave.

Brinu o veličini

Briga o veličini penisa je tako prevaziđena! Žene mogu da dožive vrhunac, iako vam nije (što bi rekli) "kao u crnca".

Nagovara ženu na nešto što ona ne želi

Predložiti joj nešto novo, to je u redu. Ali ako je nagovarate, ucenjujete, dosađujete da uradi nešto što ne želi...skroz je neprihvatljivo!

Očekuje da žena bude oduševljena kada mu pruža oralni seks

Postoje žene koje vole da na ovaj način zadovolje muškarca i u tome iskreno uživaju (dokaz je njena "napaljenost" tokom i posle felacia). Na žalost, više ne onih, koje ga ne vole, od kojih će neke ipak pristati na to. E, od njih ne očekujte da će vidno i glasno uživati, pa još i doživeti vrhunac samo zato što zadovoljava vas. Ne preterujte, budite realni!

Etiketiranje devojaka

Pretpostavljati da devojka nije za brak jer je pristala na analni seks, ili kada ne tražite od nje nešto jer smatrate da je "dobra devojka" nije preporučljivo. Stavljati ljude u fioke i etiketirati ih, nikako nije u redu!