Zašto žene ne vole da budu gore?

Prema mnogim anketama, jedna od omiljenih ženskih poza je kada su one dominantne, kada su one "gore". Međutim, neka istraživanja govore sasvim suprotno - da se žene osećaju nesigurno u ovoj pozi. Razloga je više (izgled i neiskustvo), a u osnovi je manjak samopouzdanja.

.

Ono što žene najčešće (nepotrebno, naravno) brine to je što su potpuno gole i što muškarci mogu dobro da osmotre njihovo telo. Problem je što žene onda razmišljaju o celulitu, kilogramima, strijama, opuštenom stomačiću... pa je logično da ne mogu da se opuste i uživaju.

Međutim, dame ne znaju jednu stvar. Muškarac u trenutku uzbuđenja ne primećuje te, za njih, gluposti i ne bavi se nepravilnostima ženskog tela. On samo želi da se opusti i uživa, a to isto očekuje od vas.

Za početak, nabavite neki seksi donji veš, npr. prozirnu haljinicu, pa ćete se lakše
Zapamtite više - samopouzdanje je taaaako seksi!!
opustiti. Njegova reakcija i brza napaljenost neka vam budu okidač za vaše opuštanje i užitak. Zaboravite na gluposti i prepustite se strasti.

S druge strane, tu su žene koje ne vole tu pozu iz straha da neće znati šta da rade. Mnoge se boje preuzimanja inicijative, a ne znaju da je samo to dovoljno da muškarac bude naprosto oduševljen. Uostalom, ako i niste iskusni, ne bojte se da pitate i isprobate stvari. Tako se jedino i stiče iskustvo.

I da ne zaboravimo žene koje se osećaju nesigurno zbog (verovali ili ne) grimasa tokom orgazma. Velika greška, jer će muškarac vaš izraz lica smatrati potvrdom da ume da vas zadovolje i nikako drugačije. Međutim, ukoliko uporno ostajete pri istom stavu, prigušite svetlo, upalite lampu ili sveće. I aman prepustite se uživanju!