Ljubav i seks

Zašto žene ne vole da budu gore?

Prema mnogim anketama, jedna od omiljenih ženskih poza je kada su one dominantne, kada su one "gore". Međutim, neka istraživanja govore sasvim suprotno - da se žene osećaju nesigurno u ovoj pozi. Razloga je više (izgled i neiskustvo), a u osnovi je manjak samopouzdanja.
12.01.2014. - 11:36h

Ono što žene najčešće (nepotrebno, naravno) brine to je što su potpuno gole i što muškarci mogu dobro da osmotre njihovo telo. Problem je što žene onda razmišljaju o celulitu, kilogramima, strijama, opuštenom stomačiću... pa je logično da ne mogu da se opuste i uživaju.

Međutim, dame ne znaju jednu stvar. Muškarac u trenutku uzbuđenja ne primećuje te, za njih, gluposti i ne bavi se nepravilnostima ženskog tela. On samo želi da se opusti i uživa, a to isto očekuje od vas.

Za početak, nabavite neki seksi donji veš, npr. prozirnu haljinicu, pa ćete se lakše
Zapamtite više - samopouzdanje je taaaako seksi!!
opustiti. Njegova reakcija i brza napaljenost neka vam budu okidač za vaše opuštanje i užitak. Zaboravite na gluposti i prepustite se strasti.

S druge strane, tu su žene koje ne vole tu pozu iz straha da neće znati šta da rade. Mnoge se boje preuzimanja inicijative, a ne znaju da je samo to dovoljno da muškarac bude naprosto oduševljen. Uostalom, ako i niste iskusni, ne bojte se da pitate i isprobate stvari. Tako se jedino i stiče iskustvo.

I da ne zaboravimo žene koje se osećaju nesigurno zbog (verovali ili ne) grimasa tokom orgazma. Velika greška, jer će muškarac vaš izraz lica smatrati potvrdom da ume da vas zadovolje i nikako drugačije. Međutim, ukoliko uporno ostajete pri istom stavu, prigušite svetlo, upalite lampu ili sveće. I aman prepustite se uživanju!