Osam načina da poboljšate vašu vezu

U dugim vezama uvek postoji opasnost da upadnete u kolotečinu. Od silnih obaveza zaboravite na partnera i njegove potrebe. Da se ne biste otuđili postoji par sitnica koje možete uraditi i popraviti raspoloženje svom saputniku...

.

Sitnice koje možete priuštiti partneru i ulepšati dan:

Dodirujte se i ljubite bez vođenja ljubavi kao završnice

Poljupci i dodiri će vas zbližiti, a ako svaki put završe seksom pretvoriće se u dosadnu rutinu. Tada ćete, ako niste raspoloženi za vođenje ljubavi sa svojim partnerom, bežati od poljubaca i dodira, a to ne može biti dobro.

Nasmejte svog partnera

Sigurno znate šta veseli vašu drugu polovinu. Smejte se zajedno i to će vas zbližiti.

Izađite sa prijateljima

Provedite se bez opterećenja da morate zabavljati jedno drugo i mogućnosti da vam razgovor odluta u pravcu finansijskih ili drugih problema i pokvari zabavu. Možete čak i da sedite na različitim stranama stola i opuštate se uz svoje prijatelje

Ugrizite se za jezik pre kritike

Trudite se da imate više dana bez kritike. Ostavite je za sutra, a sutra za prekosutra. Nemojte partnera kritikovati za nešto svaki dan, većina veza zbog toga upada u krizu.

Učinite nešto lepo

Ne mora to biti neki preskupi poklon, već samo znak pažnje. Sigurno znate šta vaša voljena osoba voli ili ne. Doručak u krevet ili usisavanje umesto nje/njega može da popravi dan.

Pronađite novi način da kažete „Volim te"

Napišite pastom za zube na ogledalu, stavite ceduljicu u novčanik, napravite palačinke u obliku srca. Pomislite koliko biste se vi obradovali kada bi prvo što ugledate bila izjava ljubavi.

Slušajte svog partnera

Neka vam se izjada, neka vam prepriča ceo dan, ma koliko dosadan bio. Ako njemu/njoj posle toga bude lakše, biće i vama.

Napravite seksi vaučer

Pokrenite strasti, jako je lepo dobiti nešto na poklon, pa makar to bilo nešto što ćete svakako dobiti. Vaučer za masažu ili nešto slično obradovaće i najvećeg mrguda.