Razmišljanja jednog muškarca za vreme seksa

Stalno se ženama prigovara da mnogo razmišljaju za vreme seksa, o svom izgledu, o tome šta rade, kako rade... i da zbog toga ne mogu da se opuste i uživaju. Evo unutrašnjeg monologa jednog muškarca za vreme seksa...

.

I momci se sekiraju i brinu kako će šta ispasti u najintimnijim trenutcima, bez obzira što deluju samouvereno. Jedan muškarac je progovorio i evo njegovih razmišljanja za vreme vođenja ljubavi:

„Seks, seks, seks. Razmišljam o seksu. Jesmo li u ovoj pozi predugo? Da li bi trebao da promenim pozu? Hmm, ako promenim pozu možda će misliti da mi se ova ne sviđa, a sviđa mi se, baš! Misli, seks je u pitanju, ako mi ga ne savijaju na pola, sve mi se sviđa. Mislim da ona želi da promeni pozu. Čini mi se da se malopre zgrčila, ili se samo nameštala da više uživa u ovoj pozi, pojma nemam. I onako ja treba ovde da vodim, kao u plesu.

...Ne smem da završim još. Prošlo je tek 12 minuta... ili možda minut. O bože, imam užasan unutrašnji seks sat. Sad ću da promenim pozu i možda ću onda videti sat na natkasni, ali moram da budem pažljiv, jer ako me uhvati da gledam na sat, misliće da mi je dosadno. A meni nikako nije dosadno. Seks!

...Uuu, menjamo pozu, super. Ovo je delovalo kao zajednička odluka, to je super. Vrh, sad vidim i sat. 1 i 15 je. Kako sam glup, šta mi znači vreme, kada ne znam kad smo počeli. E, sad ću baš da kažem nešto bezobrazno, prvo što mi padne na pamet...

„Oooooh, ovo je tako dobro!!!"

...Šta? Kakav užas. Jel' to uopšte bezobrazluk?..."

Nastavak njegovog unutrašnjeg monologa čitajte OVDE.