Ljubav i seks

ODMAH prestanite da praktikujete OVE TRI NAVIKE pre seksa, u suprotnom slede ozbiljne posledice!

Iako se za seks pripremate satima, neke aktivnosti ipak ne smete praktikovati pre vođenja ljubavi sa partnerom, u suprotnom možete izazvati neželjene posledice posle seksa. Navodimo vam tri navike koje bi trebalo da izbegavate pre seksa:
06.08.2018. - 18:30h

Depilacija

Depilaciju planirajte svakako dan-dva pre seksa, jer je područje oko prepona i bedara tokom seksa izloženo trenju i prekomernom znojenju. Tako će vam se koža izritirati, a taj depilirani predeo i upaliti. 

Lek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika opuštajuće deluju na telo. Ali ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne šupljine pa tako i sa vašim intimnim područjem, piše zadovoljna.hr.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti prijatan kao obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i sa orgazmom, što znači da je ženama smanjena šansa za postizanjem željenog vrhunca. Isto važi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.


Odlazak u toalet

Ako ste usred seksualnog čina osetile da vam se ide do toaleta, nemojte da trpite. Mokraćni mehur je smešten blizu vagine i svaki pritisak ćete osetiti. Takav seks vam nikako neće biti ugodan i opušten, a šansa od upale mehura je veća.