Ljubav i seks

SEKS ZA PAMĆENJE! Uz ovih 5 novotarija, rasplamsajte strasti kako nikada pre!

Vreme je da napokon oslobodite svoju divlju stranu!

21.11.2018. - 18:30h
Pa, da počnemo sa spiskom...
Pa, da počnemo sa spiskom...foto: Depositphotos/Demian

Popis (prljavih) želja

Većina žena ima kočnice kada treba da priča o seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo predlog za vas. Uzmite papir na kojem ćete, zajedno sa partnerom, zapisati sve svoje skrivene želje. Bacajte kockice i ko dobije veći broj ima pravo na odabir fantazije sa liste. Zapamtite, u ovoj igri niko nije gubitnik!

Seks na otvorenom

Ponekad samo promena okruženja može biti i te kako podsticajna za bolji seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite partnera na neko drugo mesto, piše cosmopolitan.hr.

Dominacija

Potčinjenost često može da uzbudi. Kravata, marama i seksi lisice vam mogu poslužiti da začinite seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora da udovoljava svim vašim željama.

Igračke i ostala pomagala

Jedan od predloga za zagrevanje atmosfere ispod prekrivača svakako je korišćenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vreme je da prestanete da se igrate samem, uzbudljivije je u paru.

Igra skrivača

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negde u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, delove odeće i obraćajte mu se tihim glasom, kako bi vas pronašao. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!