Muškarci KONAČNO PROGOVORILI: Žene, zbog ovih stvari ste UŽASNE u seksu!

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada joj neće priznati da je loša u krevetu, čak to neće izgovoriti ni pred svojim drugovima. Ali, navodimo vam najčešće uzroke koje su muškarci naveli kao krivce što im sa svojim partnerkama u krevetu nije fantastično, kao što bi želeli.

.

Nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i neopštenosti.

Svi imaju mane i budite svesni svojih. Ako vas muškarac voli, voleće i vaše mane. Zato, opustite se i prihvatite sebe sa svim nedostacima i dopustite svom muškarcu da upozna vaše telo.

Nedostatak intime i bliskosti

Bliskost je ključ svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene kažnjavaju svoje partnere uskraćivanjem intimnih trenutaka. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa ne može se završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da budu delić svakodnevice. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav jeste.

Neki muškarci su za portal Revelist.com ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

"Ne sviđa mi se kada žena samo legne i čeka da ja krenem u akciju. Pasivnost mi je grozna, kada žena ne zna šta prija njenom telu".

"Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena sa kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne dobijam povratnu informaciju da li li nešto dobro ili nije".

"Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa".

"Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje sa bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam".

"Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže".