Dugo ste u braku, a čari u krevetu su iščezle? Ovo su četiri tajne VATRENOG SEKSA

Ako mislite da imate vatren i zadovoljavajući seks, onda vam ova četiri trika nisu potrebna. Ili…

.

Razgovori o seksu  

Strastveni parovi rado i često govore o seksu i seksualnom životu uopšteno– i to ne kao „dirty talk“ ili neposredno nakon vruće igre pod jorganom. Ko strast prihvata kao sasvim normalnu svakodnevicu, ispravke s slatkim predlogom („Draga, ovo bih jako rado isprobao…“), biće bolje volje i sa kvalitetnijih ljubavnim životom, piše miss7.24sata.hr.

Spontani seks

U vezi koja je upala u rutinu često se događa da partneri imaju odnos u tačno određeno vreme i na određenom mestu (uglavnom u krevetu). Parovi koji vode uzbudljiv seksualni život, uvek nađu vremena i volje za ljubavnu igru koja će razbiti rutinu. Stoga su kod njih seks u kupatilo, na kuhinjskom stolu ili ko zna gdje (i ko zna kada, jer se ne događa isključivo uveče pred spavanje) često na repertoaru. 

Nesebičnost

Dobar seksualni život i povremena nesebičnost idu ruku pod ruku. (Raz)maziti partnera bez da tražiš kontrauslugu igra pri tome veliku ulogu. Bitne su samo volja i mašta... 

Planirani seks

Spontani strastveni seks ponekad je teško izvesti u prenatrpanoj svakodnevici - to je svima sigurno dobro poznato, pogotovo ako imate decu. Zbog toga nije na odmet s vremena na vreme isplanirati seks. Takvi "seksualni sastanci“ nisu zaslužili baš lošu konotaciju – u krajnjoj liniji, imamo nešto čemu se možemo veseliti, unapred režirati, truditi se, uživati. Ukratko: sve što obeležava zdravu vezu. 

Pratite nas i na Viberu!