Spavao je sa VIŠE OD 100 ŽENA i primenio OVE TRIKOVE! Sada ima savete za vas...

Ima 30 godina, a već je spavao sa preko 100 žena i išao na više od 500 dejtova. Statistika govori da je ovaj Britanac u proseku imao 15 puta više partnerki nego ostali muškarci. I ako on tvrdi da zna prave trikove u seksu, onda ih možda treba i usvojiti.

.

Pratite nas i na Viberu!

Kako bi pomogao muškarcima da savladaju prepreke i budu uspešniji ljubavnici on jej odlučio da objavi autobiografiju i otkrije svoje trikove. Ovo su samo neki od njih.

Obraćajte pažnju na detalje

"Obraćajte pažnju na to kako reaguje kad je dodirnete. Ako je to seks sa novim partnerom, obratite puno pažnje na predigru i šta je najviše pali, pa to kontrolišite da je zavedete i kontrolišite njenu želju. Ako voli grubo, počnite polako i lagano a onda pojačavajte ritam".

Kombinujte

"Kombinovanje je ključ uzbudljivog seksa u dugim vezama. Nemojte da se plašite da probate nešto novo. Dovedite je do one tačke kada neće više znati šta ste smislili za taj dan. Iznenadite je, seks ne mora da bude uvek u krevetu i na podu. Podignite je i imajte seks na sudoperi".

Održavajte kontakt očima

"Ovo garantovano pali žene. Gledajte je u oči dok vodite ljubav. Ovo masovno pali žene i ako se trudite da imate dobar seks ovo će vam pomoći da budete koncentrisani".

Uvek je dovedite do orgazma

"Seks nije samo za jednostrano zadovoljstvo. Mnogo je bolje kada ženu navedete da doživi orgazam. Ne samo da je seks prijatniji već gradite i uspomene na duge staze sa vašim partnerom".

Održavajte ličnu higijenu na visokom nivou

"Nikada se nećete neočešljani pojaviti na sastanak, ali intimni delovi su često zapostavljeni kada dođe do sređivanja za dejt", piše naslovi.net.