Ljubav i seks

Izvanredna korist ORGAZAMA za koju do sada sigurno niste čuli!

Od sada nećete izlaziti iz kreveta svog dragog.
15.08.2017. - 20:00h

Pratite nas i na Viberu!

Nauka nas je već obavestila o mnogim prednostima orgazma. Ne samo da se osećamo prilično sjajno, već nam takođe mogu pomoći da živimo duže, bolje spavamo i poboljšamo apetit.

Ali postoji jedna fizička korist od orgazma za koju niste bili svesni da može pomoći da prirodno podmladite vaginu.

Prema rečima dr Elene Ariase, direktorke klinike Marbelan Gral, redovni orgazmi ne samo da nas održavaju srećnim, već i našu čitavu vaginalnu oblast održavaju u dobrom stanju. Doktorka je takođe stručnjak za prirodne vaginalne terapije podmlađivanja.

"Klitoralna stimulacija i ženski orgazam povećavaju ton karlične oblasti, koja zauzvrat utiče na ceo vaginalni prostor. U trenutku orgazma klitoris je pod povećanim krvnim pritiskom. Materica se spušta na dno karlice, povećava se napetost mišića i jača čitav region", objašnjava ona.

Ovom podmlađivanju takođe pomaže i podmazivanje koje se javlja tokom uzbuđenja.

"Uzbuđenjem se povećava vaginalna elastičnost jer se stimuliše funkcija žlezda vagine, koje proizvode lubrikant koji ima hidratantni i podmlađujući efekat na celo vaginalno područje".

Danas hiljade žena traže podmlađivanje vagine svake godine i dobro je znati da postoji prirodan način da vagina bude u najboljem mogućem stanju. Ovaj prirodni način ne košta i može se postići u privatnosti naših kuća, piše zenskimagazin.rs.