Ljubav i seks

Doživite BEZBROJ nezaboravnih OGRAZAMA i to jednostavnim TRIKOM!

Ženski orgazam je oduvek bio misteriozna stvar, s obzirom na to da su naučnici uvek tražili odgovore zašto žene teže doživljavaju vrhunac od muškaraca. Čak i one žene koje se mogu pohvaliti multiorgazmima, priznaju da nisu svi bili toliko sjajni i nezaboravni. Stoga, za one žene koje orgazam ne mogu tako često da dožive, ali i za one koje ne pamte mnogo onih jakih, stručnjaci daju sledeći savet.
12.07.2017. - 14:10h

Pratite nas i na Viberu!

Ključ za uspeh prilikom postizanja vrhunca jeste hidratacija. Čak 60 odsto ljudskog organizma čini voda pa je nedostatak dragocene tečnosti prvi preduslov za loš seks.

Ukoliko započnete seksualnu igru žedni, znajte da će i vaša sluzokoža ostati suva pa je nivo prirodne lubrikacije daleko ispod poželjnog.

Takođe, jedna od posledica dehidratacije može biti i glavobolja, zamor, nervoza i razdražljivost. Priznaćete da je u takvim situacijama malo kome do seksa a i ako ga bude nije nešto naročito.

„Hidratacija čitavog organizma jeste jedan od glavni preduslova za dobar seks. Ona i te kako pomaže kod problema vaginalne suvoće i lakšeg postizanja orgazma“, kaže autorka Vodiča za dobar seks, intimnost i dugotrajnu ljubav Patrišia Džonson.

Dehidratacija takođe znači i manjak kiseonika, koji ne može da dopre do mozga a upravo se tu nalazi okidač orgazma.

Stoga je važno da tokom dana unostite najmanje 2 litra tečnosti, a  prilikom velikih vrućina i više. Ukoliko imate permanentnu potrebu za seksom, neka vam flašica sveže vode uvek bude pri ruci, piše dnevno.rs.