Ako vam se dešavaju ove situacije, ne ignorišite ih! To je znak da vaša veza nema budućnost!

Koliko nam je nekada teško da zaključimo da li je naš partner naša srodna duša, toliko smo nekada sigurni da bismo se istog momenta i venčali. Da li je "onaj pravi" samo onaj, ili je zaista i pravi? To ćete saznati ako obratite pažnju na primere koji su zabeleženi na Bravo TV, piše Independent.

.

Pratite nas i na Viberu!

Vaš partner vas uvek krivi za sve

U svakom odnosu obe strane su krive. Ako vaš partner ne želi da se suoči sa problemima i sukobima, već automatski vas krivi za sve probleme u vezi, vaša veza nema perspektivu! Vaš odnos će evoluirati jedino ako partneri zajedno rešavaju probleme i ako postoji dvosmerna komunikacija bez kobnih svađi.

Ne čini se kao da će stvari postati bolje

Svađe, razmirice i loši periodi su normalni. Retki su parovi koji su stalno sretni. Međutim, ako ne možete videti svjetlo na kraju tunela, veroatno je vreme da se raziđete.

„Ako ne vidite kako bi se vaša veza mogla poboljšati, to je znak da ste zaglavljeni u besperspektivnoj vezi“, kaže terapeut i stručnjak za zdravlje Dženi Giblin.

„Ako ste čekali da se stvari promene i ako se nisu promenile i pomirili ste se sa činjenicom da je vaša veza jednostavnot akva, znajte da ste zaglavljeni u vezi koja nije za vas", istakla je Dženi.

Sviđaju vam se drugi

Da ste u vezi sa pravom osobom ne biste maštali o kolegi iz marketinga ili o zgodnoj devojci koju ste jutros videli u tramvaju.

„Ako stalno razmišljate o alternativnim opcijama, vaša veza u tom slučaju nije onoliko jaka koliko mislite“, rekao je bračni savetnik Džonatan Benet.