PET stvari koje žene moraju da nauče o muškarcima! Ova saznanja će promeniti sve

Činjenice koje će promeniti vaš pogled na odnos sa muškarcima!

.

Malo se zagreju pa se ohlade i nikada se više ne pojave, kao da su u zemlju propali. Imate i onih koji se posle prvog dejta, ne jave uopše, iako su obećali. A sigurno ste nekada bile u priči i sa onima slabo komunikativnim, sa kojima nikada niste znale na čemu ste. Tipova muškaraca je milion, a žene ih zbog svih navedenih primera definišu kao „užasno komplikovane“. Otkrićemo vam nešto! Muškarci su zapravo vrlo jednostavni i što pre to shvatite, biće vam lakše.

Portal yourtango.com pisao je o ključnim činjenicama svojstvenim muškarcima, koje su žene uvek „dekodirale“ na neki svoj uvrnut način, a zapravo su shvatljive na samo jedan.

On želi da vas zaštiti

Iako zna da se možete čuvati i same, on ipak želi da bude vaš čuvar. Postoje neke stvari koje su ugrađene u njihovim DNK, a jedna od njih je upravo potreba da zaštite žene u njihovim životima, od majke, sestre, kao i partnerke.

Njemu ste uvek lepši bez šminke, zaista!

Muškarci cene kada se žena sredi zbog njih. Oni nemaju ništa protiv promene boje kose, konturisanja lica i šminkanja satima, ali pobogu devojke, vi njima izgledate sjajno i bez grama šminke! Sa neurednom kosom i „apa-drapa“ odećom, vi ste njima i dalje seksi.

Želi da vas usreći, samo mu recite kako

Svima nam je dobro poznata ova rečenica. Ponekada muškarci ne umeju da pronađu adekvatan način kako da vas usreći, zbog čega dođe do nesporazuma. U ovim situacijama, pomozite svom muškarcu i dajte mu neke smernice. Na kraju krajeva, bitan je cilj.

Ako vam se obavežu, to je zato što ste mu bitni

Svaki muškarac svoju devojku smatra lepom, seksi, pametnom i zanimljivom, ali neki muškarci nisu komunikativni, zbog čega ćute o svojim osećanjima. Tako da, ako je muškarac sa vama u vezi, ne mora često da vam govori kako vas voli, već je želja za vezom upravo dokaz da mu značite i da ste VI NJEGOV IZBOR.

Uvek im stavljate do znanja da ih cenite

Njima nisu potrebni nikakvi pokloni kao zahvalnica, ali najbitnije im je da njihov trud oko vas ne ostane nezapažen i potcenjen. Zato, izdvojte nekad vreme da svom muškracu, pored toga što pokažujete, kažete kako cenite sve što radi za vas.