Želite da izgledate vitkije? Onda ove trikove morate da praktikujete!

Nije lako skinuti višak kilograma, zato da biste izgledali što vitkije i sada poslušajte ove savete kod izbora garderobe.

Želeli biste da prikrijete suvišne kilograme i da izgledate vitkije, a ne znate kako da to postignete? Odeća je najbolji saveznik dobrog izgleda, a da biste kamuflirali naglašene obline, birajte odeću koja vizuelno izdužuje figuru, nosite obuću sa visokim potpeticama i pridržavajte se saveta stilista:

Izbegavajte nabrane pantalone.

Nabori šire, a ravne pantalone sakrivaju stomačić i izdužuju noge, pa ćete delovati skladnije.

Pokažite ramena.

U majici s čamac izrezom ili u modelu koji pokazuje samo jedno rame, skrenućete pažnju s "kritičnih" delova tela.

Zavrnite rukave.

Na taj način ističete najmršaviji deo ruku, od lakta do zgloba, a isti efekat možete postići i u majici sa tričetvrt rukavima.

Pažljivo birajte brushalter.

Postavljeni "push-up" brushalter može da uravnoteži proporcije tela, dok brushalter s previše opuštenim delom na leđima ne pruža dobru potporu grudima, što može da istakne "jastučiće" na leđima.

Nosite odeću sa dubljim izrezom oko vrata.

Na taj način ćete skrenuti pažnju na lice i i gornji deo tela. Ako imate velike grudi nosite haljine i bluze sa Ve izrezom, a male grudi vizuelno povećajte okruglim dekolteom.

Nabavite farmerke od tamnog teksasa s visokim strukom. Ovaj model vizuelno sužava bedra i noge, dok iz farmerki s niskim strukom može da "iskipi" stomačić. Isti efekat ćete postići i ako nosite pantalone sa visokim širim pojasom. Naravno, visoke potpetice se podrazumevaju.

Izvor: B92.net