Porodica je se ODREKLA zbog plastičnih operacija! Roditelji su želeli da se bogato uda, a ona da izgleda kao plastična lutka... (FOTO)

Doli Maks je 29-godišnjakinja koja dolazi iz okruženja kraljevske porodice iz Ujedinjenog kraljevstva, ali nikada tamo nije osećala pripadnost. Stranim medijima je postala poznata onda kada je odlučila da napusti roditelje, jer je to bio jedini način da ostvari svoj san.

Izvor: Večernji.hr/Tina Hajduk  |  
.

.

Doli je do sada izdvojila više od 10.000 funti odnosno 11.350 evra, da bi izgledala poput lutke Barbi. Jedva je čekala da se podvrgne hirurškim intervencijama kako bi promenila fizički izgled i to njena porodica nije razumela, niti podržala. Smatrali su da bi izgledala više plastično, nego ljudski.

"Oduvek sam želela da izgledam kao plastična barbika", svojevremeno je izjavila Doli, koja sada izgleda nešto poput lutke - plava kosa, velike grudi i usne.

Oduvek ju je interesovala umetnost, ali njen otac je smatrao da umetnost nema nikakvu vrednost, što je značilo da nikada nije podržavao njen lični razvoj.

.

"Porodicu nisam videla godinama. Oni me ne podržavaju u mom putu pronalaženja. Postoji toliko mnogo reči kojima bi mene moja porodica mogla da opiše, tačnije moj izgled. Rekli su mi da sam grozna i da izgledam užasno. Nije bilo mesta za mene u toj porodici".

Njena porodica je maštala da ona zasnuje porodicu i da ima mnogo dece.

"Stalno su pokušavali da me spoje sa sinovima bogataša. To mi se stvarno više nije svidelo", prisećala se Doli koja se preselila u London u ranim dvadesetim.

Tada je prvi put i operisala grudi, a od tada je imala i druge operacije.

Njene grudi sada teže po dva kilograma, redovno dobija injekcije botoksa i punila usle kako bi joj lice izgledalo plastično.

Barbi na Instagramu prati oko 10.000 pratilaca, što ju je ohrabrilo da pokrene biznis sa proizvodnjom "Bimbo" odećom. Ona danas prodaje kratke ružičaste majice za žene sa sloganima "Bimbo" i "Barbi".