Kako da nosite duboke čizme?

Kako stigne jesen sve trendseterke se bacaju u potragu za idealnim čizmama. Ove godine savršeni spoj modernosti i udobnosti predstavljaju duboke ravne čizme, iako nisu izuzetak ni one sa višom potpeticom...

Izaberite pravi model

U zavisnosti od stila kakav želite, izbor dubokih čizmi je ogroman. Neke prelaze visinu kolena, dok su uobičajeni modeli do njihove visine. Boje variraju od crne do svetlo braon. Izaberite jednostavan model pravih linija ili sa kopčom.

Nosite ih uz uske pantalone

Najčešće se nose uz skinny džins ili helanke jer se nogavice lako uvlače ne stvarajući dodatni obim. Klasična boja džinsa najbolje se slaže uz duboke, kako ih neki zovu "lovačke", čizme.

Mogu biti elegantne

Za trendi izgled isprobajte duboke čizme uz suknju ili haljinu! Svaka dužina je odlična opcija i u teoriji se slaže sa ovakvim modelom obuće. Kraća suknja učiniće da izgledate ženstvenije, dok suknja ili haljina do kolena ističu vašu atraktivnost u casual fazonu. Ne zaboravite čarape koje mogu biti crne ili u boji kože.

Uparite ih sa ostatkom odeće

Za gornji deo uvek imajte raznolike opcije u planu. Za stajliš izgled široka tunika na jedno rame sa uskom majicom ispod, odlično će se slagati uz ovaj model obuće. Ako je napolju previše toplo, uparite dugačku majicu sa čizmama kako biste dobili sportski look. Naravno, bluzice na kopčanje i blejzeri su neizostavni - nikada ne izlaze iz mode.

Mislite na aksesoare

Upotpunite izgled aksesoarima. Širokom džemperu dodajte kaiš. Jakni ili blejzeru dodajte ešarpu. Masivna ogrlica i minđuše su obavezni aksesoar.

Izvor: b92.net/superzena

Foto: FreeDigitalPhoto