Jedna od najvećih lepotica sveta POKAZALA OŽILJKE NAKON OPERACIJE: "Biću ponosna na njih" (FOTO)

Ona je među najuspešnijim i najlepšim supermodelima svih vremena.

Izvor: Super Žena  |  
.

.

Nekadašnji supermodel Paulina Poriškova (58), koja se krajem prošle godine našla na naslovnici češkog magazina "Elle" pozirajući naga, ne odustaje od želje da motiviše žene da prirodno stare i da se odlično osećaju u svojoj koži.

Paulina ističe svoj prirodan izgled i svakodnevne stvari iz života ne prikriva iskrivljenom slikom na društvenim mrežama, pa se oglasila i nakon operacije kukova i ponosno pokazala nove ožiljke na svom telu.

Fotografije su nastale sedam dana nakon operacije, a nekadašnja manekenka otvorila je dušu svojim pratiocima.

.

"Kad sam odlazila na operaciju, nisam mogla da ne razmišljam o ožiljcima, ali nemam želju za novim. Na odmoru sam se stalno opraštala od glatke kože na kukovima... Doktori su me unapred upozorili da će rezovi tri dana morati da budu pokriveni i da će, kad zavodji bud uuklonjeni, izgledati kvrgavo. Proučavala sam položaj rezova, šavove, i divila se radu veštih lekara. Kao da to nije na meni..."

"Znam da će ovi ožiljci postati deo mene. Podsećaće me na staru bol i nove pobede. Pridružiće se drugim natpisima na mom telu i umu - vidljivim i nevidljivim. I kao i sve ostale ožiljke, spolje i iznutra, prihvatiću ih. Biću ponosna na njih", poručila je Paulina, koja je podvrgnuta operaciji zbog istrošene hrskavice u kukovima.