Budite seksi kao Eva Grin

Neodoljiva Eva Grin ima savršenu crnu kosu, vitku, vretenastu liniju i zavidan dekolte, a uz takve adute, logično je da želimo da saznamo sve njene bjuti tajne!

.

Možda niste neki fan njene glume, ali zato ne možete da joj osporite status jedne od najpoželjnijih, najzavodljivijih i najseksepilnijih žena na svetu!
Eva je progovorila za američko izdanje Elle magazina.

Usne

Eva preferira vatrenocrveni ruž za usne i skoro uvek bira ili MAC ili NARS, a najdraže nijanse su joj Ruby Woo i Lady Danger.

Koža

Njena koža je uvek negovana. Na svakodnevnoj bazi koristi jako puno kreme za sunčanje, a sebe zove vampirom jer preferira belu, porcelansku kožu. Od proizvoda preporučuje Avene i Skinceuticals.

Kosa

Kosu uvek pere "brzinski", a preporučuje L'Oreal Absolut Repair šampon i regenerator jer joj kosu čine sjajnom i gušćom.

Ishrana

Zgodna crnka pije mnogo vode, ali i voćnih sokova, i jede puno zelenog povrća. Najdraži sok joj je onaj od jabuke, šargarepe i kelja, a često ga pravi kod kuće, od isključivo organskog voća i povrća.

Priprema za naked scene

Pre scena za film "300" vežbala je tri meseca po pet sati na dan kako bi dobila uverljive mišiće, dok je na dnevnoj bazi trčala po 30 minuta i radila dosta vežbi istezanja.

Izvor: Elle